Menu

Krogårdsvej 50
2670 Greve

Type Rækkehus
Kontantpris:2.495.000
Mdr. boligydelse:2.853
Boligareal81m²
Rum4
Grund342m²
Antal Plan1
Byggeår1964
Sagsnr.MO6402
Energimærke

Flot moderniseret etplans kædevilla med anneks og carport

Med fin beliggenhed ud til grønt område, på lukket vej i børnevenlige omgivelser, tæt ved station, storcenter, skole og strand, ligger denne veldisponerede kædevilla i ét plan med anneks, carport og udhus. På 342 m2 opvokset grund med stor flisebelagt gårdhave foran huset og skøn lukket baghave med udgang til grønt område.
Boligen er tidssvarende med moderniseret køkken og nyt gennemrenoveret badeværelse fra 2010 med gulvvarme. Indenfor møder vi vindfang med klinker, entré med indbygget garderobe, børne/gæsteværelse med udgang til bryggers med klinker og væghængt naturgasfyr samt indgang til stort disponibelt rum med skabe indrettet i det tidligere udhus/anneks. Herudover findes flisebad/toilet med muret bruseniche og skabsindbygget vask, to store og lyse stuer en suite samt fint spisekøkken med skabselementer i hvid profil med komplette hvidevarer og udgang til dejlig lukket baghave med stor terrasse i Herregårdssten samt ekstra udhus.
Her får du et fornuftigt hus med en have, der er til at overkomme, og en både rolig og central beliggenhed tæt ved alting.

Michael Ohm
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering