Menu

Solgt

Græsager 17
2690 Karlslunde

Type Rækkehus
Mdl. boligydelse:2.497
Boligareal98m²
Rum4
Grund359m²
Antal Plan1
Byggeår1968
Sagsnr.MO6674
Energimærke

Rækkehus i roligt område.

For enden af en fredelig, lukket vej ligger dette nydelige rækkehus fra 1968, der imponerer med en flot og moderne indretning, lyse opholdsrum og tre dejlige værelser, der alle er af god og anvendelig størrelse.
Huset har i 2014 gennemgået en omfattende renovering, hvor alt det indvendige blev moderniseret, så man bliver præsenteret for en lys og indbydende bolig med lyse trægulve og hvide gipslofter i alle opholdsrum.
Planløsningen er ideel for børnefamilien, men også det modne par vil have glæde af det næsten vedligeholdelsesfri hus og den overskuelige have, der byder på masser af sol i de lyse måneder. Jakken hænger man fra sig i den flotte entré, der leder videre ind i en praktisk fordelingsgang, hvorfra der er adgang til samtlige rum i huset.
Køkkenet er et HTH Køkken fra 2014 med grebsfri elementer i hvid højglans, bordplader i lys træ og integrerede hvidevarer af høj kvalitet. Hvis det ønskes, er der mulighed for at indrette en mindre spiseplads ved vinduet, mens man rykker ind i den lyse og rummelige stue, når hele familien kommer til middag. I stuen er der masser af plads til både spisebord og sofahjørne, og det stoe sydvendte vinduesparti sikrer et flot lysindfald i rummet. Om sommeren er der desuden mulighed for at åbne op ud mod den flotte træterrasse fra 2018.
Endelig byder huset på et skønt, nordvendt soveværelse med skabsplads, to gode værelser, der er perfekte som børneværelse, kontor eller gæsteværelse alt efter ønske og behov, samt et badeværelse og et toilet. Både toilet og badeværelse er renoveret i 2014 og er indrettet med HTH inventar i hvid højglans.
Med til huset hører en rummelig carport, hvorfra man kan træde tørskoet indenfor, samt et muret udhus med indgang fra både have og carporten.
Haven er anlagt med græsplæne og enkelte højbede, så den er nem at holde og pæn at se på. Den er orienteret mod syd, så der er masser af sol fra morgen til aften, og har man brug for mere plads at udfolde sig på, er der et stort, grønt friareal lige på den anden side af hækken.
Fra huset er der blot tre minutter på cykel til Strandskolen og Karlslundehallen og der bare få minutters gang til daginstitutioner og midtbyens mange indkøbsmuligheder. Græsager er placeret centralt i Karlslunde, så man slipper for støjen fra motorvej og tog, men samtidig har man nem og hurtig adgang til København – uanset om man vælger bilen eller den offentlige transport.
En virkelig velindrettet bolig med masser af lys og en dejlig have.

Michael Ohm
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering