Menu

Blåhusvej 49
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:4.750.000
Mdr. boligydelse:4.021
Boligareal144m²
Rum5
Grund1.119m²
Antal Plan1
Garage40m²
Byggeår1979
Sagsnr.MO6678
Energimærke

På en af Greves bedste adresser

Godt placeret på en ugenert koteletgrund ligger denne solide murstensvilla og venter på, at de nye beboere vil lade sig betage af den hyggelige indretning, den gennemtænkte planløsning og ikke mindst den smukt anlagte have, der indbyder til mange mindeværdige stunder på terrassen.
Villaen rummer 144 godt udnyttede kvadratmeter, og der er fra starten lagt vægt på gode materialer og praktiske løsninger, der gør hverdagen lettere. Blandt andet har en lokal snedkermester tegnet og produceret blandt andet badeværelsesmøbler, flere indvendige døre, skydedørene til terrassen samt skabene i entréen, så de passer perfekt ind i huset.
Haven er udlagt med græs, så den er nem at vedligeholde, men der er også smukke rhododendronbede, der anlagt med fibertex og skærver, så der ikke skal bruges tid på at fjerne ukrudt. Grunden er desuden omkranset af buske og træer, så man kan nyde solen uden at bekymre sig om nysgerrige blikke.
Indenfor mødes man af en skøn atmosfære. Huset er løbende renoveret og hver eneste af de 144 kvadratmeter er udnyttet til fulde. Den nydelige entré fungerer også som fordelingsgang og giver adgang til samtlige rum i huset. Vælger man første dør til venstre, træder man ind et dejligt spisekøkken med hvide elementer, Vola-armaturer og god plads til et spisebord, hvor store og små kan samles i det daglige. Fra køkkenet er der forbindelse til en stor, lys vinkelstue med smukke, lyse parketgulve, en hyggelig brændeovn og store vinduespartier, der sikrer et skønt udsyn over den dejlige have. Om sommeren kan man skyde dørene til side, så den hyggelige terrasse indgår som en naturlig del af beboelsen. Her er der læ for vestenvinden, og udepejsen bidrager med både varme og stemning, når solen er gået ned.
Endelig byder villaen på to flotte badeværelser, der begge har armaturer fra Vola samt bord- og vinduesplader i bornholmsk granit, et stort soveværelse og to gode værelser – alle med indbyggede skabe – samt et praktisk bryggers, der fungerer som både vaskerum og bagindgang.
Bilen parkeres i den murede garage med fjernbetjent elektrisk Valport port, og i forlængelse af garagen er der et godt isoleret værksted med indlagt varme og plads hobbymandens mange projekter. Der er el-varme i huset, men store solpaneler på taget holder varmeregningen i ro, og er der brug for skygge på terrassen, er der mulighed for at slå den el-betjente markise ud.
Kvarteret er attraktivt med kort afstand til strand, skole og legeplads, ligesom der blot er en kort gå/-cykeltur på 500 m til Greve Station.
En spændende kvalitetsvilla, der bestemt er et besøg værd.

Michael Ohm
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering