Menu

Solgt

Stigårdsvej 18
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:5.235
Boligareal157m²
Rum4
Grund753m²
Antal Plan1
Byggeår1986
Sagsnr.MO6679
Energimærke

182 fantastiske m2 på strandsiden

Fantastisk flot familievilla beliggende på strandsiden af Stigårdsvej - tæt på indkøbsmuligheder, Uglegårdsskolen, idrætscenter, svømmehal og Solrød Strand Station. Her får I en flot og indflytningsklar bolig, hvor der er lagt vægt på at skabe lyse rum med en god loftshøjde og en skøn atmosfære.
Huset er opført i 1986, men har gennemgået en totalrenovering i 2005, hvor alt blev skiftet og stuen blev udvidet. Resultatet er en spændende bolig med en familievenlig planløsning og en stilren og gennemført indretning, der falder i de flestes smag. Hertil kommer en dejlig, solbeskinnet have med en stor træterrasse fra 2016, hvor familien kan nyde livet i de lyse måneder.
Indenfor er stilen lys og moderne med store, regulære rum og mange flotte detaljer. Husets naturlige samlingspunkt er det fantastisk flotte opholdsmiljø, der er indrettet med et lækkert køkken med smukke travertinfliser på gulvet, hvide, grebsfri køkkenelementer, bordplader af massivt træ og hvidevarer af højeste kvalitet. Køkkenet er placeret i åben forbindelse med en rummelig stue med et flot lysindfald fra de mange ovenlysvinduer og gavmild plads til både spisebord og bløde sofaer. De lyse trægulve passer perfekt ind i stilen, den fritstående brændeovn bidrager med varme og stemning og de store vinduespartier sikrer et skønt udsyn over den hyggelige have. Der er desuden mulighed for at åbne op ud mod den skønne træterrasse, der fungerer som en naturlig forlængelse af stuen i de lyse måneder.
Endelig byder stueetagen på et praktisk bryggers med egen indgang, to gode værelser med skabsplads, et nydeligt badeværelse med bruser samt en virkelig flot entré med ovenlysvinduer og trappe til første sal.
Følger man trappen, ender man på en nydelig repos, hvorfra der er adgang til et lækkert badeværelse med badekar, et værelse med skabsplads samt et stort forældresoveværelse, der ligeledes har skabe til tøj og sengelinned.
Huset er omgivet af en dejlig, lukket have med flere solbeskinnede terrassemiljøer. Med til huset hører desuden en solid carport med god plads til både biler og cykler.
Hvis drømmen er en flot og gennemtænkt bolig med en særdeles god beliggenhed nær strand og by, så er Stigårdsvej 18 et rigtig godt bud på jeres fremtidige hjem. Her får I et flot renoveret hus med en dejlig have og kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder.

Michael Ohm
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering