Menu

Bakkevolden 1, 1. TH.
2670 Greve

Type Ejerlejlighed
Kontantpris:2.045.000
Mdr. boligydelse:2.317
Boligareal57m²
Rum2
Antal Plan1
Byggeår2004
Sagsnr.MO6684
Energimærke

Høj kvalitet Central beliggende

Rummelig 2-værelses lejlighed centralt i Greve
På første sal i en attraktiv rødstensejendom fra 2004 ligger denne skønne lejlighed, der henvender sig både singlen, parret eller den lille familie, der sætter pris på at bo i gåafstand fra alle dagligdagens fornødenheder.
Lejligheden rummer 57 godt udnyttede kvadratmeter og dertil kommer en dejlig altan, der er orienteret mod syd og vest, så der er masser af sol hele dagen.
Indenfor er stilen lys og indbydende med klassiske parketgulve, et flot lysindfald og en behagelig atmosfære. Den nydelige entré giver adgang til et pænt badeværelse med bruseniche og plads til en vaskemaskine. Lige overfor badeværelset finder man et lyst og rummeligt soveværelse med indbyggede skabe.
Endelig byder lejligheden på et skønt opholdsrum, hvor køkkenalrum og stue er samlet i et. Køkkenet er et Vordingborg Køkken fra 2017, der er stilrent indrettet med hvide, grebsfri elementer og hvidevarer af god kvalitet. Her er der masser af plads til både spisebord og bløde sofaer, og de store vinduespartier slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder.
Fra stuen er der desuden udgang til en dejlig syd- og vestvendt altan, hvor middagen kan nydes under åben himmel.
Ejendommen fremstår moderne og imødekommende med kun fire etager og gode parkeringsmuligheder og grønne plæner lige uden for døren. Der er sikre stisystemer til centrum, og selvom man er til fods, tager det ikke lang tid at nå frem til Greve Midtby Center, svømmehallen og offentlig transport. Har du bil, vil du sætte pris på den korte afstand til den nærmeste motorvejstilkørsel, og uanset om du foretrækker bil eller S-tog, kan du nå til København på godt 30 minutter.
Med til boligen hører desuden brugsret til et kælderrum.
Vil du have mulighed for at se nærmere på denne lyse og indflytningsklare lejlighed, så ring allerede i dag og book tid til en fremvisning.

Michael Ohm
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering