Menu

Solgt

Bavnestræde 1, Dalby
4690 Haslev

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:3.581
Boligareal265m²
Rum8
Grund6.944m²
Antal Plan1
Byggeår2004
Sagsnr.MO6885
Energimærke

265 m2 bjælkehusidyl fra 2004 på 6.944 m2 kuperet naturgrund

I hyggelige Dalby midt imellem Faxe og Haslev ligger denne spændende lystejendom på helt vidunderlig 6,944 m2 kuperet naturgrund med egen sø og idyl i absolut særklasse.
Ejendommen er opført som helårsisoleret bjælkehus med dobbelte bjælker og hvide tværsprossede termovinduer og med tag af cementtegl og et samlet boligareal på 265 m2, som er indrettet med beboelse til to generationer under samme tag.
Herudover 168 m2 sidebygninger omfattende garage, wellnessafdeling med åben gaspejs og stor forsænket spa, sauna, bruser, toilet og motionsrum, samt diverse udhuse.
Bolig 1 indeholder overdækket indgangsparti, entré med klinker, soveværelse med walk-in-closet og badeværelse med kar og brusekabine samt separat toilet, stort bryggers, 2 store børneværelser, veludstyret elementkøkken i åben forbindelse med skøn spisestue med loft til kip samt opholdsstue med loft til kip og udgang til 20 m2 udestue med pragtfuld udsigt, udgang til terrasse og nedgang til den smukke grund.
Bolig 2 indeholder entré med garderobe niche, opholdsstue med varmepumpe, soveværelse, børneværelse, badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet og bruser samt dejlig stort spisestue/alrum med veludstyret hvidt Kvik køkken med komplette hvidevarer og franske døre til stor terrasse med herregårdssten og helt vidunderlig udsigt til søen og den kuperede grund.
Her får du rendyrket idyl og masser af miljø og atmosfære, allergivenligt indeklima samt skønne naturomgivelser, der næppe fås bedre, velegnet til storfamilie eller to generationer under samme tag.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering