Når ottekantet drømmearkitektur møder naturens takt<br> <br> <br> <br> <div id="TextBlock9" class="TextEditBlock" style="padding: 10px; border-left: 1px solid #a5acb2; border-right: 1px solid #a5acb2; border-top: 1px solid #a5acb2; font-family: verdana;">
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Skovvej 19A, 4622 Havdrup

Når ottekantet drømmearkitektur møder naturens takt

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
4.103
185 m2
5
727 m2
1
2009
SC10218
A2010

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Forestil dig et hjem, hvor moderne arkitektonisk tænkning tager form som en ottekantet skulptur, nænsomt placeret i landskabet. Et sted, hvor linjer og lys konstant smelter sammen, skabende en harmonisk atmosfære.
 
Midt i naturen, hvor roen omfavner dig, og træernes hvisken er den eneste forstyrrelse, ligger denne arkitektoniske oase. Ikke langt fra hverdagens nødvendigheder som skole og indkøb, er grunden en hyldest til harmonien mellem menneske og natur. Skovens kant og markerne bliver en forlængelse af den velanlagte have, hvor flere solrige terrasser tilbyder et pusterum fra dagens travlhed. Sammenhængen er fuldendt med en dobbelt garage, der som en skygge af boligen, vidner om sans for detaljen.
 
Huset er et unikum, skabt i 2009, hvor dens ottekantede silhuet og pyramideformet tag tegner en silhuet, der både er dristig og tidløs. Komforten er i højsædet med zonestyret gulvvarme under de smukke klinke- og parketgulve. Og hvidevarerne? De forkæles af et nyt BWT-blødgøringsanlæg.Indenfor åbner et rum sig op som hjertet i denne bolig: en samlende arena med køkken, alrum og stue. Det er her, hvor loftet strækker sig mod skyerne, og pyramideformede ovenlysvinduer lader dagslyset strømme ned som blide stråler af sol. Køkkenet er en drøm for enhver kok, udført i elegante Designa skabselementer, og komplimenteret af en storslået Corian samtale/kogeø. Rummets geometri udfolder sig yderligere i spisestue og opholdsstue, hvor store vinduespartier og glaspartier giver en flydende overgang til det ydre landskab. Hvert værelse i hjemmet har sin egen charme, som det der skjuler en hemmelig hems, eller det med et walk-in-closet. Med to flotte luksus badeværelser, hvoraf det ene prydes af et nedsænket spa badekar, får du luksus og komfort i en perfekt balance.
 
Når ottekantet drømmearkitektur møder naturens takt, opstår der et sted ikke kun at bo, men at leve. Et sted hvor mavefornemmelsen siger, at her er hjem.

Skovvej 19A, 4622 Havdrup

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning