Menu

Bjælkevangen 3
2690 Karlslunde

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:3.995.000
Ejerudgift pr. md.2.994
Boligareal145m²
Rum5
Grund1.156m²
Antal Plan1
Byggeår1977
Sagsnr.SC30013
Energimærke

145 m2 tidssvarende villa med 200 m2 super sidebygning

På 1.156 m2 hjørnegrund i hyggelige Karlslunde Landsby, med skole, gadekær og SuperBrugs, ligger denne præsentabel villa i ét plan på 145 m2 samt 200 m2 stor sidebygning, hvoraf de 100 m2 er isoleret og særdeles anvendelig. Dette giver bygningen rigtig mange gode anvendelsesmuligheder bl.a. også mulighed erhverv.

Boligen er opført i 1977 og er blevet løbende moderniseret og vedligeholdt, senest i 2008 med 2 nye badeværelser og elegant Designa køkken med massiv stavlimet bordplade og komplette integrerede hvidevarer samt nye vedligeholdelsesfri lavenergivinduer med 3-lags lavenergivinduer fra 2019.

Fin komfort med opvarmede klinkegulve i entre, køkken, bryggers og badeværelser.
Indenfor møder vi entré med klinker og garderobe, køkken og bryggers med vaskesøjle, soveværelse med skabsvæg med skydelåger og badeværelse med væghængt toilet og bruseniche.
Endvidere stor spise- og opholdsstue med glasparti og udgang til fliseterrasse med pavillon samt opvokset have med højbede til de grønne fingre.
Endelig separat børneafdeling indeholdende mellemgang, badeværelse med væghængt toilet og bruseniche samt 2 mindre og ét stort værelse med egen indgang.

Sidebygningen rummer værksted eller plads til opbevaring samt isoleret disponibelt rum indeholdende kontor, arkivrum, toilet samt stort mødelokale med mange anvendelsesmuligheder. Lette skillevægge som muliggør en fleksibel anvendelse til mange formål.

Her får du en præsentabel og tidssvarende ejendom med spændende arkitektur og fine anvendelsesmuligheder, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Sebastian Coretto
Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering