Menu

Solgt

Gyvelvej 12B
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.5.117
Boligareal129m²
Rum4
Grund693m²
Antal Plan1
Byggeår1987
Sagsnr.SC3003
Energimærke

177 m2 tidssvarende strandvilla til børnefamilien

På komplet opvokset og ugeneret grund 200 meter fra vandet og meget centralt i Solrød ligger denne veldisponerede vinkelbyggede strandvilla på 129 m2 boligareal samt 24 m2 integreret udestue og 24 m2 anneks rum med eget bad/toilet indrettet i det tidligere udhus.

Boligen er placeret ideelt på grunden med helt privat og lukket have med isoleret udhus og ny træterrasse til aftensolen.

Velholdt og tidssvarende, idet ejendommen er blevet moderniseret igennem de sidste10 år med fuldspartlede gipslofter, nye parket- og klinkegulve, nye indvendige døre, elegant Invita samtalekøkken, nyt gæstetoilet og bryggers med skabsindbygget naturgasfyr og senest med helt nyt badeværelse.

Indenfor møder vi entré med garderobe niche, gæstetoilet med gulvvarme, væghængt toilet og muret bruseniche, separat forældresoveværelse med skabsvæg med skydelåger samt stor og lys opholdsstue med skydedør til skøn integreret, isoleret udestue med termotag, plankegulv og udgang til haven.

Fra stuen endvidere franske døre til skønt stort samtalekøkken med ovenlys og komplette integrerede hvidevarer, bryggers med skabsindbygget naturgasfyr samt separat børneafdeling indeholdende 2 børneværelser samt nyt badeværelse med muret bruseniche. Endelig stort disponibelt rum med eget flisebad/toilet med bruseniche.

Her får du masser af plads til hele familien i smukke og tidssvarende rammer, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Sebastian Coretto
Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering