Menu

Solgt

Tværvej 8, Hastrup
4600 Køge

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:3.283
Boligareal177m²
Kælder12m²
Rum7
Grund819m²
Antal Plan2
Garage36m²
Byggeår1946
Sagsnr.SC3012
Energimærke

177 m2 to generationer/storfamilievilla med 81 m2 anneks 2 km fra Torvet

På komplet ugeneret 819 m2 grund i gammelt kvarter 2 km fra Køge Torv ligger denne charmerende store villa med udnyttet tagetage og lille kælder samt stor overdækket terrasse.
Velholdt og tidssvarende med moderniseret køkken og bad samt gennemgående klinkegulve med gulvvarme i det meste af stueetagen.
Ejendommen er indrettet til to generationer. Boligen på 1. sal indeholder, soverum i åben forbindelse med stue, spisestue/alrum med lyse køkkenelementer og komplette hvidevarer, flisebadeværelse med væghængt toilet samt værelse indrettet i det oprindelige pulterrum.
Stueplan indeholder entré/trappehall, flisebadeværelse med væghængt toilet og glasbruserhjørne samt tre store værelser, bryggers med nedgang til 12 m2 vaske/viktualiekælder samt veludstyret køkken med lyse fyldningslåger og komplette hvidevarer.
Køkkenet er i forbindelse med dejlig spisestue med udgang til stor lukket formiddagsterrasse og nedgang til forsænket opholdsstue med udgang til stor delvis overdækket fliseterrasse og flot anlagt have med hyggekroge og gamle frugttræer.
Her finder vi også det store anneks med egen varmepumpe indrettet i den oprindelige garage indeholdende tekøkken, meget stor gildestue samt udhus.
Her får du masser af plads og muligheder for hele familien pakket ind i fred og ro i trygge næromgivelser.

Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering