Menu

Fugleparken 30
2690 Karlslunde

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:3.995.000
Mdl. boligydelse:3.376
Boligareal196m²
Rum6
Grund786m²
Antal Plan1
Byggeår1971
Sagsnr.SC3605
Energimærke

Charmerende & indflytningsklar villa med indbygget garage

På 786 m2 komplet opvokset grund, på lukket vej i trygge, børnevenlige omgivelser tæt ved skole, børneinstitutioner og indkøb, ligger denne store villa i ét plan med integreret garage og dobbelt carport.

Opført i 1971, tilbygget i 1977 og løbende moderniseret i løbet af de seneste 10 år, hvor det bl.a. kan nævnes at samtlige vinduer og døre er blevet udskiftet. Sammen med et Viessmann gasfyr og ekstra isolering af loft, sikrer det et lavt energiforbrug.

Boligen og dets 196 kvm. samt 20 kvm. indbyggede garage er placereret ideelt på grunden med to hyggelige terrasser, stort klatretræ til ungerne, udhus og praktisk overdækning til cykler.

Indenfor møder vi entré/hall med grønlandsk marmor og stor ny garderobe, gæstetoilet med gulvvarme og bruseniche, mellemgang, meget stort børneværelse (oprindeligt 2), forældresoveværelse, påklædningsværelse med stor skabsvæg med skydelåger samt elegant flisebadeværelse med gulvvarme og glasbruseniche.

Husets hjerterum er det skønne køkken-alrum og stue i et, der præges af flotte parketgulve samt elegant et stort og lyst Vordingborg-køkken med komplette hvidevarer. Herfra er der udgang til integreret vestvendt fliseterrasse med aftensol. Stuen ligger ydermere op til hyggelige aftener, da man både har en brændeovn og en pejseindsats.

Fra spisestue/alrum er der desuden glasskydedøre og nedgang til forsænket stue/aktivitetsrum med udgang til solrig terrasse, stort ekstra børneværelse, viktualierum og udgang til den integrerede garage.

Til den travle hverdag eller blot for dem der ønsker et særdeles godt bryggers, findes dette med egen indgang og klinkebelagt med vaskesøjle, væghængt naturgasfyr samt fin opbevaringsplads.

Her får du masser af plads til hele familien i smukke og velholdte rammer, der er lige til at flytte ind i uden modernisering

Sebastian Coretto
Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering