Menu

Hinbjerg 41
2690 Karlslunde

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:4.295.000
Mdl. boligydelse:3.655
Boligareal221m²
Kælder126m²
Rum8
Grund848m²
Antal Plan2
Garage40m²
Byggeår1969
Sagsnr.SC3611
Energimærke

347 m2 komfort, miljø og atmosfære

På toppen af Hinbjerg på flot kuperet grund med rolig og central beliggenhed tæt ved skole, station og center, ligger denne store liebhavervilla i 1½ på 221 m2 samt 126 m2 høj kælder/underetage og 40 m2 garage samt carport.
I flot stand med filsede ydermure, sortglaseret tegltag og moderniseret køkken og badeværelser samt med høj komfort med zonestyret gulvvarme i stueplan og på 1. sal.
Stueplan indeholder entré/hall med granitgulv, garderobe og glas/spindeltrappe til 1. sal og til underetagen, kontor/arbejdsværelse, meget elegant flisebadeværelse med muret bruseniche, spabadekar og væghængt toilet samt veludstyret hvidt samtalekøkken med komplette integrerede hvidevarer i åben forbindelse med skøn stor spisestue med klinkegulv og stor opholdsstue med lamelplankegulve i eg og muret pejs med indsats samt med udgang til stor træterrasse med nedgang til den kuperede og flot opvoksede grund.
Stor og lys tagetage med synlige hanebånd og udsigt indeholdende repos, 3 store børneværelser, forældresoveværelse og ekstra toilet.
Flot istandsat underetage med egen indgang indeholdende trapperum, meget stor vaske- og fyrkælder med klinker, forhøjet vaskemaskine og tørretumbler, stort disponibelt rum, flisebadeværelse med muret bruseniche og væghængt toilet samt meget stor gildestue med klinker og stor veludstyret bar med ekstra køkken samt med udgang til haven.
Endvidere muret garage/værksted med fjernbetjent port og direkte indgang til entréen samt carport med sadeltag og sortglaseret tegl.
Her får skøn beliggenhed, masser af plads og udfoldelsesmuligheder samt miljø og atmosfære, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Sebastian Coretto
Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering