Menu

Vibemosen 5
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:4.395.000
Ejerudgift pr. md.5.060
Boligareal243m²
Rum8
Grund1.029m²
Antal Plan2
Byggeår1977
Sagsnr.SC3677
Energimærke

243 m2 velholdt storfamilievilla med udestue og dobbelt carport

På 1.029 m2 komplet opvokset og ugeneret grund, på lukket vej i trygge børnevenlige omgivelser tæt ved indkøb, skole og børneinstitutioner, ligger denne store villa i 1½ plan med integreret udestue, dobbelt carport og stort isoleret udhus.

Villaen er opført i 1977 med 1. sal fra år 2000 og er opdelt i to boligafdelinger og vil være velegnet til to generationer under samme tag med plads til privatliv og hver sin indgang.

Bolig 1 i stueetagen indeholder entré/bryggers med vaskesøjle og væghængt naturgasfyr, separat teenageafdeling med stue og sovealkove samt eget flisebad/toilet med el gulvvarme og glasbruserhjørne. Endvidere veludstyret lyst elementkøkken med klinker og komplette hvidevarer samt åbning til skøn stor stue med åben pejs i åben forbindelse med 38 m2 integreret udestue med termotag og udgang til flot opvokset have. Endelig soveafdeling indeholdende stor gang, soveværelse, børneværelse samt flisebad/toilet med el gulvvarme badekar og bruser.

Bolig 2 ligger på 1. sal med egen indgang og stor entré/trappehall med fliser i stueetagen.
Lejligheden på 1. sal er meget lys med stor kvist og ovenlysvinduer, her finder vi repos, stort flisebad/toilet med klinker og muret bruseniche, veludstyret lyst elementkøkken i åben forbindelse med skøn stor spise- og opholdsstue med brændeovn, børneværelse samt soveværelse med eget walk-in-closet.
Endelig dejlig stor dobbelt carport med stort isoleret udhus.

Selve opdelingen i to boligafdelinger er kun foretaget med lette skillevægge, hvorfor ejendommen nemt kan ændres til én stor beboelse efter ønske.

Her får du masser af plads og muligheder samt rigtig fin beliggenhed tæt ved alting.

Sebastian Coretto
Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering