Menu

Kildeager 5A
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:5.995.000
Ejerudgift pr. md.3.002
Boligareal104m²
Rum3
Grund1.600m²
Antal Plan2
Byggeår1984
Sagsnr.SC3687
Energimærke

254 m2 fuldmuret blandet bolig- og erhvervsejendom

På lukket vej i et blandet erhvervs- og boligområde ligger denne kvalitetsejendom på 254 m2 fra 1984 på 1.600 m2 opvokset grund. Her får du masser af plads og muligheder, og på den store grund er der er god mulighed for at opføre yderligere bygninger, hvis der er behov for det.

Ejendommen er i høj bygningsmæssig standard: fuldmuret og filset både udvendig og indvendig og med røde vingetegl. Ejendommen er velegnet til kombineret bolig og erhverv eller eventuelt som bolig for to generationer under samme tag.

Ejendommen ligger tæt på indkøbs- og transportmuligheder samt skoler og institutioner.

Erhvervsdelen i stueetagen omfatter 150 m2, heraf 94 m2 indeholdende entré med garderobe niche, depot/teknikrum med fjernvarmeunit, bad/bryggers med bruseniche, toilet med håndvask, 2 kontorer/værelser, stort fælleskontor/stue samt stort spisekøkken med komplette hvidevarer. Desuden er der en 56 m2 stor, højloftet garage/lagerrum/værksted med høj port.

Boligafdelingen på 1. sal omfatter 104 m2 boligareal i forskudte planer og indeholder flisebad/toilet med muret bruserhjørne, soveværelse med skabe, børne/gæsteværelse med skab, køkken med skabselementer i hvid/kirsebær med komplette hvidevarer samt trappe til dejlig lys spisestue/alrum med klinker, loft til kip med synlige hanebånd og udgang til udsigtsbalkon med terrassebrædder i hårdttræ. Endelig stor opholdsstue og værelse, ligeledes med loft til kip.

Ejendommen er opvarmet med billig fjernvarme og har nyere støj- og varmeisolerende vinduer. Der er indlagt fiberkabel.

Stor grund med carport, overdækning og diverse udhuse samt en dejlig lukket have og flisebelagt gårdsplads

Sebastian Coretto
Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering