Menu

Solgt

Byenden 23, Sigerslev
4660 Store Heddinge

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.2.861
Boligareal225m²
Rum6
Grund1.250m²
Antal Plan2
Byggeår2008
Sagsnr.SF50024
Energimærke

225 m2 arkitektur i særklasse fra 2008 med muret garage

225m2 arkitektonisk perle beliggende i charmerende landsby mod fredede arealer, sø og skov kun 25 minutter fra Køge Torv, men også rigtig tæt på stationsbyen Store Heddinge, skoler, daginstitutioner, sport, skønne badestrande, bøgeskoven, og i et samfund, hvor familier i alle aldre har stor glæde af hinanden.

Vi du bo – og måske arbejde - fuldstændigt vidunderligt, vågne op til fuglekvidder og nyde solnedgangen, mens nattergalen gør klar til sin skønsang på de lyse forårsaftener?
Hvis svaret er ja, så har du og din familie chancen for at træde et skridt ud af hamsterhjulet i en bolig som byder på fantastiske muligheder for familieharmoni, hjemmekontor og kreativitet i en luksuriøs og særdeles velfungerende ramme.

Fiskerhusets arkitektur er enestående med bygningsforskydninger og trempelspær samt smukt beliggende foran den parklignende have, hvor 30 fuglearter samles på foderbrættet hver vinter. De store vinduespartier og rytterlyset, sikrer en overflod af lys i boligen, hvor konsekvent brug af kvalitetsmaterialer, gulvvarme overalt og wellness-badeværelset i stueetagen med æggeskalsformet badekar og gulvarmatur bidrager til fornemmelsen af luksus.

Det smukke køkkenalrum fra JKE Design, med massive egetræs- og lavastensbordplader samt Miele hvidevarer, ligger centralt overfor hjemmekontoret med 3 arbejdspladser og lynhurtigt fibernet med TV.

Den flotte trappeopgang i dagligstuen skaber sammenhæng med hyggestuen på 1. sal, hvor akustikloftet til kip og de store vinduer giver ro og åndelighed. Her findes også smukt soveværelse med walk-in, stort badeværelse samt to store værelser i tryg nærhed med resten af familien – det ene nærmest lejlighedsagtigt med hyggelig hems.

Nedenunder findes endvidere præsentabel entré med skabsvæg, stort bryggers, tøj-tørrerum, stor gulvopvarmet garage med direkte adgang til huset, samt fyrrum med husets automatiske og miljøvenlige biobrændselsanlæg.

Alt i alt en fantastisk bolig, hvor sundhed og velvære er i centrum med allergivenligt Genvex-anlæg og effektiv radonsikring indtænkt i byggefasen.

Boligen fremstår nymalet og indflytningsklar.

Dette er en ejendom og en natur, som skal opleves, ses og mærkes.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering