SF50024
Erhverv / Bolig
+ -

Byenden 23, Sigerslev, 4660 Store Heddinge

225 m2 arkitektur i særklasse fra 2008 med muret garage

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa, 1 fam.
225 m2
6
1250 m2
2
2008
SF50024
B
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

225m2 arkitektonisk perle beliggende i charmerende landsby mod fredede arealer, sø og skov kun 25 minutter fra Køge Torv, men også rigtig tæt på stationsbyen Store Heddinge, skoler, daginstitutioner, sport, skønne badestrande, bøgeskoven, og i et samfund, hvor familier i alle aldre har stor glæde af hinanden.

Vi du bo - og måske arbejde - fuldstændigt vidunderligt, vågne op til fuglekvidder og nyde solnedgangen, mens nattergalen gør klar til sin skønsang på de lyse forårsaftener?
Hvis svaret er ja, så har du og din familie chancen for at træde et skridt ud af hamsterhjulet i en bolig som byder på fantastiske muligheder for familieharmoni, hjemmekontor og kreativitet i en luksuriøs og særdeles velfungerende ramme.

Fiskerhusets arkitektur er enestående med bygningsforskydninger og trempelspær samt smukt beliggende foran den parklignende have, hvor 30 fuglearter samles på foderbrættet hver vinter. De store vinduespartier og rytterlyset, sikrer en overflod af lys i boligen, hvor konsekvent brug af kvalitetsmaterialer, gulvvarme overalt og wellness-badeværelset i stueetagen med æggeskalsformet badekar og gulvarmatur bidrager til fornemmelsen af luksus.

Det smukke køkkenalrum fra JKE Design, med massive egetræs- og lavastensbordplader samt Miele hvidevarer, ligger centralt overfor hjemmekontoret med 3 arbejdspladser og lynhurtigt fibernet med TV.

Den flotte trappeopgang i dagligstuen skaber sammenhæng med hyggestuen på 1. sal, hvor akustikloftet til kip og de store vinduer giver ro og åndelighed. Her findes også smukt soveværelse med walk-in, stort badeværelse samt to store værelser i tryg nærhed med resten af familien - det ene nærmest lejlighedsagtigt med hyggelig hems.

Nedenunder findes endvidere præsentabel entré med skabsvæg, stort bryggers, tøj-tørrerum, stor gulvopvarmet garage med direkte adgang til huset, samt fyrrum med husets automatiske og miljøvenlige biobrændselsanlæg.

Alt i alt en fantastisk bolig, hvor sundhed og velvære er i centrum med allergivenligt Genvex-anlæg og effektiv radonsikring indtænkt i byggefasen.

Boligen fremstår nymalet og indflytningsklar.

Dette er en ejendom og en natur, som skal opleves, ses og mærkes.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning