Menu

Brentedalen 6G
2635 Ishøj

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:6.795.000
Ejerudgift pr. md.4.074
Boligareal189m²
Rum5
Grund742m²
Antal Plan1
Byggeår2018
Sagsnr.SF50049
Energimærke

189 m2 landsbyliebhaveri årgang 2018

På 742 m2 flot anlagt grund ud til fredet skov i Tranegilde landsby, 2 km fra motorvejstilkørsel, station og center, i trygge næromgivelser med godt sammenhold og fint naboskab, ligger denne store nye villa i 1½ plan fra 2018 med dobbelt carport, isoleret udhus/anneks samt værksted og stort drivhus/orangeri.
I absolut særklasse med rigtig mange spændende detaljer samt super høj komfort med gulvvarme overalt, Nilan ventilationsvarmepumpe, der skifer luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima, vedligeholdelsesfri lavenergivinduer samt BWT blødgøringsanlæg.
Indvendige hvide fyldningsdøre, fuldspartlede gipslofter med spots, skabselementer fra Svane køkkenet og kostbare Vola armaturer i guld.
I stueetagen møder vi entré/trappehall med klinker, vinkøleskab og loft til kip med ovenlys i åben forbindelse med 1. salen og med fransk dør til pragtfuld stor spisestue/alrum og opholdsstue med udgange til meget stor terrasse der omkranser huset.
Endvidere gæstebadeværelse med væghængt toilet, glasbruseniche og formstøbt vask, elegant stort Svane samtalekøkken med komplette integrerede Siemens hvidevarer, Quooker i guld, Dekton® bordplader, viktualierum og, pulterrum, stort kontor/arbejdsværelse med udgang til haven samt bryggers med klinker og skabsindbygget naturgasfyr, ventilations- og blødgøringsanlæg.
Skøn lys 1. sal med ovenlys og praktiske skydedøre indeholdende udsigtsstue med kvist, spændende gulvruder i panserglas og lofter til kip, to meget store børneværelser, forældresoveværelse med eget walk-in-closet og stort luksusbadeværelse med væghængt toilet, glas bruseniche, fritstående badekar og dobbelt formstøbt vask.
Grunden er et kapitel for sig, indhegnet og med fjernbetjent smedejernsport, terrasser og indkørsel med herregårdsbelægning og indbyggede spots, nedgravet 6 personers spa, legeplads til børnene, redskabsskur og praktisk overdækning til cykler samt orangeri til de grønne fingre eller til aftenkaffen.
Her får du god plads, flot arkitektur og ultimativ og tidssvarende komfort pakket ind i fred og ro, lige til at flytte ind i.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering