Menu

Hindbærhaven 20
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:3.300.000
Ejerudgift pr. md.:3.487
Boligareal129m²
Rum5
Grund718m²
Antal Plan1
Byggeår1967
Sagsnr.SF6363
Energimærke

157 m2 komfortabel og velholdt fred og ro i gule sten

På 718 m2 flot opvokset grund for enden af lukket vej ligger denne præsentable og velholdte gulstensvilla på 129 m2 bolig, 28 m2 integreret isoleret udestue på 29 kvm, carport samt nyt udhus. Utroligt velholdt ejendom med skøn ugeneret have, der er et kapitel for sig. Store delvis overdækkede terrassearealer med herregårdssten med hhv morgen- og eftermiddagssol. Have med flot beplantning.
Huset består af entre med klinker, 3 børneværelser samt soveværelse, gæstetoilet/bad med bruseniche, flisebad/toilet med bruseniche. Endvidere lille fyrrum med fjernvarmeinstallation, vaskemaskine/tørretumbler. Dejligt lyst køkken med i grå/ bøg med spiseplads og komplette hvidevarer. Stalddør til morgenterrasse. Stor vinkelstue med brændeovn og udgang til vestvendt terrasse med elmarkise.
Sælger har udarbejdet 2 alternativer til genetablering af det 3. børneværelse for sælgers regning.
Den integrerede udestue med diagonalklinker, thermotag og brændeovn har udgang til den vestvendte delvis overdækkede terrasse og den smukt ugenerede vel tilplantede have. Ialt en velbeliggende og velholdt bolig i smukke næromgivelser kun 100 m fra Solrød Center og S-station.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering