Menu

Maglekæret 46C
2680 Solrød Strand

Type Andelsbolig
Kontantpris:1.590.000
Mdl. boligydelse:3.876
Boligareal96m²
Rum4
Antal Plan2
Byggeår1987
Sagsnr.SF6370
Energimærke

Lys og velindrettet andelsrækkehus i to plan

I et fredeligt kvarter med grønne områder, indhegnet legeplads og udendørs fitnesscenter ligger dette nydelige enderækkehus og venter på, at en ny familie vil lade sig betage af den gennemtænkte planløsning, den lyse og indbydende indretning og de børnevenlige omgivelser.

Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en lys og meget rummelig entré med trappe til første sal og direkte adgang til det store, åbne opholdsmiljø, hvor stue og køkken er samlet i et. På højre hånd giver en skydedør adgang til et praktisk bryggers, hvor der er plads til familiens sko og overtøj, og det er også her, vaskemaskine og tørretumbler kan gemmes af vejen.

Stuen imponerer med smukke, lyse parketgulve og store, sydvestvendte vinduespartier, der slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder. Her er der gavmild plads til både spisebord og bløde sofaer, og om sommeren er der mulighed for at åbne op til den hyggelige altan, hvor aftenkaffen kan nydes i solnedgangens skær. I åben forbindelse med stuen finder man et stilrent og funktionelt køkken med hvide elementer og hvidevarer af god kvalitet.

Endelig byder stueetagen på et toilet med hvidmalede vægge og hvide klinker på gulvet, mens førstesalen rummer et dejligt soveværelse, to gode værelser, et badeværelse med bruseniche samt en praktisk repos med skabsplads.

Når I får nøglerne til denne spændende andelsbolig, bliver i samtidig medlemmer af en velfungerende og økonomisk velfunderet andelsboligforening. Området bærer præg af godt naboskab, og der er gode muligheder for, at familiens yngste kan finde nye legekammerater lige om hjørnet. Endelig er der kort afstand til den velrenommerede
Uglegårdsskole, indkøbsmuligheder og S-togstation og bare få kilometer til strand og motorvejstilkørsel.

En lys og indbydende bolig, der udgør den perfekte ramme for børnefamilien. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering