Menu

Solgt

Grønnevej 60
4600 Køge

Type Nedlagt landbrug
Mdl. boligydelse:2.787
Boligareal250m²
Kælder70m²
Rum8
Grund187.618m²
Antal Plan1
Garage255m²
Byggeår1918
Sagsnr.SF7136
Energimærke

250 m2 lystejendom i absolut særklasse 6 km fra Køge Torv

Med pragtfuld beliggenhed i parklignende haveanlæg i Lellinge kun 6 km vest for Køge og ikke langt fra motorvejstilkørsel ligger denne store og smukke lystejendom i ét plan med udnyttet tagetage og kælder, stor dobbelt garage/maskinhal med udnyttet tagetage indrettet som ekstra beboelse samt charmerende jagthytte.
Ejendommen har et jordtilliggende på godt 18 hektar, som er tilplantet med græs til foder og har status som landbrugsejendom med gældende tilskudsmuligheder, regnskab og administration er overlagt til VKST landbrugsrådgivning, samtidigt med at man grundet beliggenheden i landzone og ejendommens status som landbrugsejendom slipper billigere i ejendomsskat og ejendomsværdiskat.
Stuehuset er oprindeligt opført i 1918 og blev i 2006 komplet gennemrenoveret med respekt for ejendommens stil og karakter så den fremstår smuk og tidssvarende, men med miljø og atmosfære fra en svunden tid.
Sortglaseret tegl, kobbertagrender og nedløb, smukke palævinduer med lavenergiglas, opvarmede klinkegulve, pudsede lofter med stuk samt smukke oprindelige plankegulve.
Grunden er et kapitel for sig med rund indkørsel, der knaser, smuk parklignende beplantning og åben overdækket te-pavillon, der falder fint ind i naturen.
Men lad os kigge indenfor i stueetagen på 160 m2, her bydes vi velkommen af en præsentabel trappehall med diagonalklinker og halvsvingstrappe i åben forbindelse med tagetagen, gæstetoilet med fliser, Invita samtalekøkken med granitkogeø og integrerede luksushvidevarer samt udgang til lille morgenterrasse samt separat forældresoveværelse med skabe og eget stort granitbadeværelse med stor muret bruseniche, spa hjørnebadekar, granitvask samt væghængt toilet og håndklædevarmer.
Endvidere pragtfuld spisestue med franske døre og nedgang til haven samt to store opholdsstuer en suite, den ene med hjørnebrændeovn og udgang til helt vidunderlig integreret havestue med granitklinker og nedgang til haven..
Tagetagen på 90 m2 vil være velegnet som separat børneafdeling, her findes stor åben repos, skabsgang med skydelåger og ekstra spisekøkken, to børneværelser, stor ekstra udsigtsstue med kviste samt flisebad/toilet med bruser.
Dejlig lys kælderetage indeholdende stor fyr/vaskekælder med oliefyr, vaskesøjle og ekstra bruseniche, vinkælder, kontor, skabsgang samt stort hobbyværksted med udvendig kældertrappe.
Dobbelt garage/maskinhal opført i 2006 på 255 m2 med 80 m2 udnyttet tagetage indrettet som ekstra beboelse med åbent køkken, stue og soveværelse samt med entré og bad/toilet med bruseniche i stueplan.
Endelig hyggelig jagthytte opført i1974 med muret åben pejs og udnyttet loftsrum.
Her får du en helt unik og spændende ejendom lige midt i naturen i ekstraordinær flot stand med både plads og muligheder for den rette køber, lige til at flytte ind i uden modernisering.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering