Menu

Kystvejen 176
4671 Strøby

Type Fritidshus
Kontantpris:5.995.000
Mdl. boligydelse:4.640
Boligareal111m²
Kælder56m²
Rum4
Grund922m²
Antal Plan1
Byggeår2002
Sagsnr.SF7154

TILBUD ØNSKES

Med forrygende udsigt over Køge Bugt, på højt beliggende flot kuperet grund, ligger denne præsentable ejendom på 111 m2 boligareal + 44 m2 udestue i ét plan samt 56 m2 høj underetage og 42 m2 carport og garage med fjernbetjent port.
Ejendommen er opført i 2002 som lavenergivilla med 3-lags termovinduer, gulvvarme overalt, centralstøvsuger, varmepumpe og Genvex-anlæg, som skifter luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima. Højisoleret med udvendig hvid træbeklædning og sort glaseret tegl på taget, også på garage- og carportbygningen.
Grunden er et kapitel for sig, kuperet med smuk beplantning, flere terrasser og præsentabel trappe imod vandet, hvor der findes fælles strandgrund med egen badebro.
Indenfor møder vi stor møblerbar entré/forstue med garderobe, meget flot luksusbadeværelse med granitgulv, romersk inspireret sanitet, muret bruseniche og badekar samt soveværelse med skabsvæg med glasskydelåger. Endvidere stort og veludstyret køkken med skabselementer i hvid profil og komplette hvidevarer samt udgang til skøn stor sydvendt læterrasse med chaussésten og herregårdsbelægning.
Endelig en drøm af en meget stor spisestue (kan opdeles med ekstra værelse) med varmepumpe og trappe til underetagen samt skøn stor udsigtsstue med flot lysindfald, panoramaudsigt og udgang til morgenterrasse samt til integreret aftenterrasse.
Flot høj underetage med opvarmede klinkegulve indeholdende stort trapperum med udvendig kældertrappe, teknikrum, stort børne/arbejdsværelse med havudsigt og eget pulterrum, flisebad/toilet med bruseniche samt bryggers med mange skabe. Her får du høj komfort, formidabel udsigt og masser af miljø og atmosfære, lige til at flytte ind i uden modernisering.

Bemærk: Ejendommen har to indkørsler, fra Kystvejen 176 og den normale indkørsel overfor Brinken 138, hvor garage og carport er placeret. Ejendommen har p.t. status som fritidsbolig, men vil efter den netop vedtagne lokalplan kunne skifte status til helårsbolig.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering