Menu

Ved Engen 2C, 3. th.
4600 Køge

Type Ejerlejlighed
Kontantpris:6.800.000
Ejerudgift pr. md.:6.617
Boligareal115m²
Rum3
Antal Plan1
Byggeår2017
Sagsnr.SF7156
Energimærke

115 m2 udsigt i særklasse fra 2017

Med helt forrygende beliggenhed direkte til fredet strandeng ved Køge Havn, på 3. sal af eksklusiv bebyggelse, ligger denne elegante store 3-værelses luksuslejlighed med morgen altan og stor udsigtsterrasse samt med hele to tilhørende parkeringspladser i parkeringskælderen.
Eksklusiv bæredygtig bebyggelse med elevator, dørtelefon og smukke næromgivelser. Rendyrket luksus og komfort med gulvvarme overalt samt ventilationsanlæg der skifter luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima. Smukke hvidolierede egeplankegulve, Multiform skabe og forrygende udsigt fra alle beboelsesrum.
Indenfor møder vi entré/forstue, børne/gæsteværelse med skabsvæg, pragtfuld stor og lys opholdsstue med udgang til morgenaltan samt til stor sydvendt altanterrasse med ædeltræ – fra begge altaner er der panoramaudsigt over Køge Bugt, i klart vejr kan du se Øresundsbroen.
Endvidere pragtfuldt stort og lyst spisekøkken/alrum med fransk altan og en drøm af et elegant hvidt Multiform køkken med bordplade i natursten og komplette integrerede Gaggenau hvidevarer.
Endeligt dejligt soveværelse med skabsvæg og panoramaudsigt samt elegant badeværelse med klinker, vaskemaskine, væghængt toilet og muret bruseniche.
Her får du fantastisk udsigt og høj komfort samt formentlig den bedste beliggenhed ved stranden i Køge.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering