Menu

Dyssehøj 2
4683 Rønnede

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:2.495.000
Mdl. boligydelse:2.511
Boligareal148m²
Rum5
Grund1.369m²
Antal Plan1
Byggeår1998
Sagsnr.SF7206
Energimærke

Smukt bjælkehus med lys og moderne indretning

Her er huset for jer, der leder efter en bolig, der er noget helt ud over det sædvanlige. Dette flotte bjælkehus emmer af charme, det er omgivet af en frodig have med blomster, bærbuske og fugle, og når man træder indenfor, finder man et lyst og moderne hjem, der nemt kan danne rammen om en familie med op til fire børn.

Huset er opført i 1998 og er løbende renoveret og vedligeholdt, så det er lige til at flytte ind i. Fra første færd får I fornøjelsen af den betagende udsigt over det åbne landskab, ligesom I kan glæde jer over havens mangfoldige fugleliv, som I får mulighed for at opleve fra allerførste parket.

Den attraktive grund er afgrænset af tæt hæk og giver foruden selve huset plads til en rummelig carport, der kan lukkes af, så den kan bruges som festsal, et lækkert anneks, der i dag anvendes som værksted, samt en betagende smuk have med bløde plæner, flere skønne terrasser og masser af bærbuske. Her er der ro til at høre fuglenes fløjten, og samtidig er I kun fem minutter på cykel fra en populær skole, gode indkøbsmuligheder og idrætshal og kun få kilometer fra nærmeste motorvejstilkørsel.

Allerede da huset blev opført, blev der valgt materialer fra allerøverste hylde, og den stil har sælger fortsat gennem årene, så indretningen er både lys og tidssvarende med mange flotte og gennemtænkte detaljer. I stueplan finder man en nydelig entré, der er placeret i åben forbindelse med et stort, åbent opholdsmiljø, hvor familien kan samles i det daglige. Køkkenet er holdt i hvid højglans og der er masser af plads til selv et stort spisebord, hvor de mindste kan få hjælp til matematikken, mens middagen simrer på komfuret. Også sofahjørnet er særdeles rummeligt, og i sommerhalvåret er der mulighed for at lukke op ud mod den skønne, overdækkede terrasse, der er orienteret mod sydvest.
Endelig er der også et badeværelse med bruseniche samt to flotte værelser, mens husets andet badeværelse er placeret på første sal sammen med en endnu et værelse og en stor stue med udgang til altan. Hvis det ønskes, kan stuen på førstesalen nemt omdannes til to værelser (se alternativ planløsning), hvor det ene forsat vil have udgang til den sydvestvendte altan der frister med både aftensol og en skøn udsigt over området.

En flot og indflytningsklar ejendom med mange muligheder. Ring allerede i dag og hør mere.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering