Menu

Solgt

Dyssevænget 13
4683 Rønnede

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:2.426
Boligareal164m²
Rum6
Grund667m²
Antal Plan2
Byggeår1998
Sagsnr.SF7215
Energimærke

164 m2 tidssvarende komfort og udsigt i 1½ plan

For enden af lukket vej på højt beliggende kuperet grund i Rønnede, ikke langt fra motorvejstilkørsler og tæt ved skole og indkøb, ligger denne præsentable villa i 1½ plan med stor carport og isoleret udhus.
Præsentabelt og tidssvarende med fuldspartlede gipslofter, elegant hvidt Vordingborg køkken, klikgulve, lavenergivinduer og nyt naturgasfyr fra 2015.
Stueplan indeholder entré/trappehall, gæstetoilet/bad med gulvvarme og bruseniche, børneværelse samt dejlig stor og lys spisestue (kan opdeles så man får et ekstra børneværelse) med glasparti og udgang til meget stor fliseterrasse, der omkranser huset.
Endvidere bryggers med vaskesøjle, skabsindbygget naturgasfyr samt indgang fra carporten, så man kan komme tørskoet hjem når det regner samt dejlig stort spisekøkken/alrum med komplette hvidevarer.
Dejlig lys 1. sal indeholdende stor udsigtsstue med udsigt over markerne og til det nye udsigtstårn, stort soveværelse med fransk altan og skabsvæg med skunkrum, repos/aktivitetsrum samt flisebad/toilet med gulvvarme, kar og bruseniche.
Her får du god plads til hele familien, høj tidssvarende komfort og flot udsigt til en fornuftig penge.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering