Menu

Solgt

Dyndetvej 14
4140 Borup

Type Fritidslandbrug (u/30 ha)
Mdl. boligydelse:4.913
Boligareal307m²
Rum11
Grund63.723m²
Antal Plan1
Garage253m²
Byggeår1925
Sagsnr.SF7217
Energimærke

307 m2 lystejendom med 449 m2 sidebygninger

Med fin trafikal og skøn beliggenhed midt i naturen, 3 km fra Borups centrum, på 63.723 m2 flot grund med skov og frugttræer, ligger denne spændende store lystejendom/fritidslandbrug i 1½ plan med 357 m2 værksted, 46 m2 stald og 46 m2 lade.
Blandet bolig og erhvervsejendom med rigtig mange udnyttelsesmuligheder, erhvervsdelen fungerer i dag som maskinsnedkeri og har tidligere været anvendt som fritidslandbrug med dyrehold.
Fine muligheder for hestehold med den store grund på næsten 7 hektar, hvoraf ca. 1 hektar henligger som skov med mulighed for egen jagt og resten som græsarealer med lille sø og mange frugttræer.
Boligen indeholder i stueplan, entré, fyrrum med pillefyr og indgang til værkstedet, trappehall i åben forbindelse med skønt stort landkøkken med stalddør, lyse Kvik skabselementer og komplette hvidevarer, gennemgående diagonalklinker med gulvvarme samt rundbueåbning til stort kontor/arbejdsværelse og til skøn stor opholdsstue med udgang til stor fliseterrasse.
Endvidere dejligt stort flisebad/toilet med spabadekar, muret bruseniche og adgang til forældresoveværelse med skabe og udgang til den store terrasse.
Stor og lys tagetage, velegnet som separat børneafdeling, indeholdende stort aktivitetsrum/gildestue med synlige hanebånd, fire meget store sove/børneværelser samt bad/toilet med bruserhjørne.
Værkstedet har stor port og udnyttet loftsrum, lagerrum samt udhus med bryggers, ekstra toilet samt disponibelt rum, der tidligere har fungeret som kontor.
Endelig stor carport med plads til fire biler og stor gårdsplads med fine parkeringsforhold.
Her får du natur og rigtig mange anvendelsesmuligheder, som lystejendom, blandet bolig og erhverv, hobbylandbrug, eller som hesteejendom – masser af plads til hele familien pakket ind i fred og ro.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering