Menu

Thorsvænge 125
4673 Rødvig Stevns

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:2.895.000
Mdl. boligydelse:2.462
Boligareal173m²
Rum6
Grund801m²
Antal Plan1
Byggeår2009
Sagsnr.SF7220
Energimærke

177 m2 komfort, arkitektur og udsigt fra 2009

På komplet ugeneret, højt beliggende grund med havkik i trygge, børnevenlige omgivelser ligger denne store arkitekttegnede børnefamilievilla i ét plan fra 2009, vinkelbygget i røde sten med sort cementtegl.
Spændende tidløs arkitektur med skæve vinkler og optimal rumudnyttelse samt med fint lysindfald.
Høj komfort med gulvvarme overalt og lavenergivinduer samt solcelleanlæg, der giver overskud på el kontoen.
Indenfor møder vi entré med garderobe med glasskydelåger, skabsindbygget naturgasfyr og gennemgående diagonalklinker i lys grå granit, tre store børneværelser, lille kontor samt gæstebadeværelse med muret bruseniche.
Endvidere separat forældresoveværelse med skabsgang og adgang til eget stort badeværelse/bryggers med muret bruseniche, el håndklædevarmer og vaskesøjle.
Endvidere meget flot og veludstyret køkken med viktualierum, HTH-skabselementer i hvid højglans med granitbordplader og komplette gastronomiske hvidevarer i åben forbindelse med en drøm af en stor spisestue/alrum med lofter til kip, glasparti og udgang til stor fliseterrasse med markise og dejlig lukket have med legeplads til ungerne
Endelig dejlig stor opholdsstue med udgang til flisegang, der omkranser huset.
Her får du god plads til hele familien i smukke og tidssvarende rammer, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering