Menu

Bøgedevej 14
4600 Køge

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:8.995.000
Mdl. boligydelse:7.135
Boligareal416m²
Rum9
Grund3.368m²
Antal Plan1
Byggeår2008
Sagsnr.SF7224
Energimærke

416 m2 ultimativ luksusliebhaveri fra 2008 med 135 m2 ny garage

På 3.368 m2 parklignende grund i Slimminge, midt imellem Køge og Ringsted og kun 5 min. kørsel fra motorvejen, ligger denne smukke store liebhavervilla i 1½ plan på 416 m2 samt 27 m2 tagterrasser og stor ny garage på 135 m2..
Boligarealet fordeler sig med 247 m2 i stueplan og 169 m2 på 1. sal.
Opført i 2008 i patricierstil med sortglaseret tegl, filsede ydermure og store palætermovinduer med fantastisk lysindfald.
Indvendigt med smukke sildebensparketgulve i eg, 60x60 cm klinker, ekstra loftshøjde, fuldspartlede gipslofter med pyntestuk og høj komfort med gulvvarme i hele stueetagen.
Grunden er et kapitel for sig med smedejernsport og ny anlagt lukket fodboldbane med kunstgræs og udvendig belysning, hvad gør man ikke for børnene?
Indenfor finder vi imponerende entré/trappehall med klinker og dobbelt trappe til balkon/repos på 1. salen, stort gæstebadeværelse med væghængt toilet og muret bruseniche, gæsteværelse samt stort bryggers med klinker, forhøjet vaskemaskine og tørretumbler samt skabe og skabsindbygget jordvarmepumpeanlæg.
Endvidere en drøm et stort spisekøkken/alrum med klinker og elegant samtalekøkken med hvide Invita skabselementer i husets stil, granitbordplade, komplette integrerede hvidevarer og franske døre til meget stor ny fliseterrasse med nedgang til den smukke grund med høj gammel beplantning og smedejernsport.
Fra spisestuen endvidere åbning til to store stuer én suite, opholdsstue og spisestue, begge med franske døre til den store terrasse og spisestuen med trappe til stor vestvendt udsigtsbalkon, kontor samt ekstra stue eller soveværelse med udgang til terrassen.
Pragtfuld lys 1. sal indeholdende stort master bedroom med franske døre til sydvendt balkon, påklædningsværelse med skabsvæg samt eget stort badeværelse med muret bruseniche, væghængt toilet og håndklædevarmer.
Endelig tre børneværelser, et meget stort med alkove og fransk altan, to normale børneværelser, det éne med udgang til den store balkon samt børnebadeværelse med væghængt toilet, muret bruseniche og håndklædevarmer.
Sidst, men ikke mindst, 135 m3 ny garage i træ med ståltag, fjernbetjente porte indrettet som ét stort rum forberedt til gulvvarme og med ekstra toilet samt tekøkken.
Her får du ultimativ komfort, luksus og atmosfære i smukke omgivelser, hvor tiden står stille og man kan finde sin indre ro samt masser af plads og udfoldelsesmuligheder for hele familien.

Søren Blichfeldt Flening
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering