Menu

Solgt

Valnøddevej 6
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.:4.024
Boligareal186m²
Kælder8m²
Rum6
Grund996m²
Antal Plan3
Byggeår1920
Sagsnr.SL1209
Energimærke

186 m2 unik villa med eftertragtet beliggenhed i hjertet af Solrød

Velkommen til Valnøddevej - en helt unik bolig i hjertet af Solrød Strand på 996 m2 opvokset grund.
Her får du et moderne hus der løbende er renoveret med respekt for husets oprindelige stil, heriblandt med energivinduer og røde vingetegl.
Når man træder ind i den store entre med gulvvarme og masser af skabsplads, fornemmer man straks husets charme og atmosfære. Den smukke trappe fører til husets første sal på hele 34 m2. Udover de to gode værelser er der her en repos samt skunkrum.
Nedenunder igen åbner vi døren til et lækkert badeværelse med gulvvarme, hvor der er åbnet op til kip. Fra entreen kommer man ind i en meget hyggelig og stor spisestue der rummer mange mennesker til festlige lejligheder. Dannebrogsvinduerne med lyddæmpende glas og de smukke plankegulve giver rummet en hyggelig atmosfære. Fra spisestuen træder man 2 trin ned i en lys og charmerende stue. Her er der højt til loftet - helt til kip, og de mange vinduer giver et fantastisk lysindfald. Her er der ligeledes flotte plankegulve, hvortil de fuldmurede vægge giver en rustik og samtidig hyggelig oplevelse.
På en sommerdag åbnes den dobbelte terrassedør op til en fuldstændig ugeneret terrasse, der ligger badet i sol hele eftermiddagen.
Fra både stuen og spisestuen er der adgang til et hyggeligt og veludstyret køkken med elementer fra Kvik, med alt i hårde hvidevarer.
Fra køkkenet går man et par trin ned til en hel afdeling for sig - eventuelt til teenagerne der ønsker deres eget badeværelse og indgang.
Udover det lækre badeværelse med gulvvarme finder vi et velfungerende bryggers med hårde hvidevarer og vask.
Endelig er der to gode værelser - det ene med to store hemse. Denne del af huset rummer mange muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.
I hjertet af huset er der en lukket gård og fra denne er der adgang til et værksted til husets handymand.
Fra gården af er der adgang til en 70 m2 stor, nyanlagt terrasse, hvorfra morgenkaffen kan nydes i solen.
Haven emmer af hygge og blandt de store træer og ved husest indgang, er der både carport og et aflåst skur.

Er i på udkig efter et unikt hus, der er lige til at flytte ind i og med gåafstand til alt hvad Solrød byder på, er Valnøddevej 6 et besøg værd.

Stephan Larsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering