Menu

Købsaftale underskrevet

Holmevænget 9
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.:4.861
Boligareal211m²
Rum6
Grund1.019m²
Antal Plan2
Byggeår1965
Sagsnr.SL1213
Energimærke

211 eksklusive strandkvadratmeter i 1½ plan fra 2007

På meget flot anlagt 1.019 m2 ugeneret grund på strandsiden, i smukke naturomgivelser lidt syd for Staunings Ø, ligger denne store liebhaverejendom i 1½ plan med balkon, dobbelt carport og isoleret udhus.
Opført i 2007 med hvide filsede ydermure, sort tegltag, zinktagrender og –nedløb, hvide palætermovinduer og spændende arkitektur med unikt lysindfald og lofter til kip med synlige hanebånd på 1. salen.
Går vi indenfor finder vi fuldspartlede gipslofter med indbygningsspots, indvendige hvide fyldningsdøre, smukke egeparketgulve og diagonalklinkegulve med gulvvarme overalt samt ventilationsanlæg, der skifter luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima.
Stueplan indeholder stor åben forstue med gennemgående diagonalklinker og trappe til tagetagen i åben forbindelse med stort spisekøkken/alrum med lyse HTH-fyldningslåger og komplette, integrerede hvidevarer samt fransk dør til bryggers med væghængt naturgasfyr.
Her finder vi også to store børneværelser, det ene med udgang til haven og begge med indbyggede skabe, stort børne/gæstebadeværelse med væghængt toilet og muret bruserhjørne med glasbyggesten samt pragtfuld stor opholdsstue med glasparti og loft til kip i åben forbindelse med 1. salen og med udgang til sydvendt terrasse og til den smukke havearkitekttegnede have, der er et kapitel for sig med smedejernsport og rådhusbelægninger i granit, smuk beplantning, høje træer og pragtfuld stor forsænket terrasse med udekøkken og stor udendørs spa samt ekstra udhus/redskabsrum.
På første sal finder vi stor og spændende fjernsynsstue med udsigt, stort forældresoveværelse med indbyggede skabe, kvist og udgang til udsigtsbalkon samt bad/toilet med muret bruseniche med glasbyggesten.
Her får du en stor og tidssvarende kvalitetsejendom med høj komfort og god plads til hele familien samt fin beliggenhed pakket ind i fred og ro.

Stephan Larsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering