Menu

Solgt

Bag Møllen 3, Kildebrønde
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:3.535
Boligareal182m²
Rum5
Grund711m²
Antal Plan3
Byggeår1860
Sagsnr.SL1229
Energimærke

182 m2 tidssvarende mølleidyl fra 1860

Nu får du chancen for at flytte ind i én historisk liebhaverejendom nemlig Kildebrønde mølle, som stammer tilbage fra 1860.
Møllen er blevet gennemrenoveret i løbet af de seneste 4 år med respekt for ejendommens stil og karakter og fremstår i dag som en tidssvarende og spændende bolig i absolut særklasse med ny vandbåren gulvvarme i stueetagen, høj komfort og masser af miljø og atmosfære.
Elegant nyt køkken og bad, gennemgående italienske 10x70 cm klinker med træ-look lagt i sildebensmønster i stueetagen samt rustikke indvendige frilagte murstensvægge, ny luft-til-vand varmepumpe og nye lavenergivinduer.
Skøn ugeneret grund med terrasser i rådhusbelægning og stor overdækket terrasse.
Selve møllebygningen er indrettet med beboelse i 3 etager på i alt 182 kvm. boligareal, hvortil kommer et isoleret anneks samt diverse udhusbygninger.
Stueplan omfatter entré, nyt elegant bryggers med marmorbordplader, fyrrum med luft til vand varmepumpe, meget elegant nyt badeværelse med væghængt Japansk douche toilet og muret bruseniche med marokkanske fliser og Grohe luksusarmaturer samt skønt stort alrum med veludstyret samtalekøkken med marmorbordplader og komplette integrerede hvidevarer.
1. salen er indrettet med skøn opholdsstue med udgange til udsigtsbalkonen, som omkranser huset samt med børneværelse og walk-in-closet/arbejdsværelse.
På 2. sal findes utroligt charmerende stort forældresoveværelse, hvor møllehjulet troner i ensom majestæt som dekoration i loftet, samt lille toilet med håndvask.
Her får du en helt unik ejendom fra før verden gik af lave, med tidssvarende komfort, masser af atmosfære og skøn rolig beliggenhed i hyggelige Kildebrønde Landsby - lige til at flytte ind uden istandsættelse.

Stephan Larsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering