Menu

Solgt

Knoldager 9
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Mdr. boligydelse:4.182
Boligareal170m²
Kælder170m²
Rum4
Grund750m²
Antal Plan1
Garage46m²
Byggeår1975
Sagsnr.SL1286
Energimærke

Spændende ejendom til den pladskrævende familie

Velkommen indenfor i en helt unik villa, der byder på masser af plads og et væld af spændende muligheder. Uanset om børneflokken er vokset, om I gerne vil have plads til hjemmekontoret eller om I bare godt kan lide, at der er rum til de helt store armbevægelser, så er denne velindrettede gulstensvilla svaret på jeres drømme.
Her får I en lys og indbydende bolig på ikke mindre, end 170 kvadratmeter og en lige så stor kælder af boligkvalitet med god loftshøjde og en skøn atmosfære. Endelig er der en 46 kvadratmeter stor, muret garage, så der også er plads til både biler, cykler og værktøj.
Hvordan I vil udnytte alle disse skønne kvadratmeter, er helt op til jer. Lav et kontor med tilhørende mødelokale til iværksætteren, der gerne vil arbejde hjemmefra, indret en teenagefløj med egen indgang, hvis børnene blevet store, eller del huset med bedsteforældrene, så der altid er en hjælpende hånd i nærheden, mens børnene er små. Kun fantasien sætter grænsen, og uanset hvilken løsning I vælger, er huset lige til at flytte ind i.
Villaen er opført i 1975, men har i løbet af de seneste år gennemgået en omfattende renovering, så begge etager fremstår lyse og tidssvarende med gode materialevalg og en flot finish. Der er desuden genvex-anlæg fra 2015, der sikrer en god luftkvalitet og et fornuftigt varmeregnskab, samt et topmoderne gasfyr fra 2011 med integreret solfangeranlæg. Endelig er døre og vinduer skiftet i 2011, hvor der også blev monteret IHC Net med netværksstik i alle rum.
Indenfor venter en gennemtænkt planløsning med store værelser og et skønt opholdsmiljø, hvor familien kan samles i det daglige. I stueplan får i to entre?er – en på hver side af huset, to badeværelser – et med bruseniche og et med badekar, der er renoveret i 2017. Endelig er der også en møblerbar fordelingsgang med trappe til kælderen, tre store, lyse værelser, et lækkert køkken/alrum med morgenmadsbar, spiseplads og mange flotte detaljer, samt en lys og hyggelig stue medet flot plankegulv i ask,indbygget pejs, udsigt over haven og direkte udgang til en stor sydvestvendt vedligeholdelsesfri terrasse 2011, der ligger hævet over den charmerende have.
Underetagen har egen indgang og er indrettet med en stor gildesal, hvor man kan fejre alt fra børnefødselsdag til sølvbryllup, et vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler, et flot og moderne badeværelse fra 2016, et fyrrum samt flere disponible rum, der kan indrettes som gæsteværelse, hobbyrum, kontor eller noget helt fjerde.
Huset er i en klasse helt for sig selv, og beliggenheden trækker bestemt ikke ned i det samlede regnskab. Her kommer I nemlig til at bo i et fredeligt og børnevenligt kvarter med et fantastisk naboskab og ganske kort afstand til blandt andet Olsbæksøen og Rævebakken, der er oplagte som udflugtsmål, når hunden eller løbeskoene skal luftes. Det tager fem minutter for børnene at cykle til den velrenommerede Krogårdsskolen, og der ligeledes nem og hurtig adgang til både børnehave, indkøbsmuligheder, Greve idrætscenter offentlig transport og motorvejen.
For jer, der stiller store krav til jeres kommende bolig, er denne villa bestemt et besøg værd.

Stephan Larsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering