Menu

Kig forbi!

Vi holder åbent hus søndag den 12. juli fra kl 12:00 til 12:30

Kig forbi!

Vi holder åbent hus søndag den 12. juli fra kl 12:00 til 12:30

Trylleskov Allé 86, Karlstrup
2680 Solrød Strand

Type Rækkehus
Kontantpris:3.995.000
Mdl. boligydelse:3.451
Boligareal131m²
Rum4
Grund147m²
Antal Plan2
Byggeår2017
Sagsnr.SL1323
Energimærke

131 m2 nyt luksusrækkehus fra 2017 med 30 m2 udsigtsbalkon

Med rigtig fin beliggenhed i trygge, børnevenlige omgivelser uden genboer, tæt ved indkøb og børneinstitutioner og ikke langt fra skole, station og center, ligger dette meget flotte luksusrækkehus i to fulde plan med udhus og skøn stor tagterrasse.
Med vedligeholdelsesfri lavenergivinduer og høj komfort med gulvvarme overalt og ventilationsanlæg, der skifter luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima.
Fuldspartlede gipslofter med indbygningsspots og store lyse rum med fint lysindfald.
Stueplan indeholder entré med klinker og garderobe/teknik rum med skydelåger, gæstebadeværelse med væghængt toilet, vaskemaskine og tørretumbler, stort børneværelse samt elegant stort samtalekøkken i sort profil med komplette integrerede hvidevarer i åben forbindelse med dejlig lys opholdsstue med stort glasparti og udgang til sydvendt fliseterrasse.
Fuld 1. sal indeholdende stort lyst aktivitetsrum med glasparti udgang til 30 m2 sydvendt balkon med ædeltræ, forældresoveværelse med skabe, børneværelse samt badeværelse med væghængt toilet og muret bruseniche.
Alt står og blinker som i et helt nyt hus, med sensorstyret udvendig belysning og udhus til cykler og haveredskaber samt overdækket formiddagsterrasse med indbygningsspots foran huset.
Her får du en perfekt og velindrettet bolig, der er lige til at flytte ind i uden at du behøver at tænke på modernisering eller istandsættelse.

Stephan Larsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering