Menu

Solgt

Vandværksvej 3
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.3.759
Boligareal145m²
Kælder100m²
Rum5
Grund737m²
Antal Plan2
Byggeår1980
Sagsnr.SL20002
Energimærke

245 m2 nyrenoveret arkitektur i forskudte plan

På 737 m2 komplet opvokset grund lige midt i Greve, tæt ved skole, station og indkøb, ligger denne præsentable, arkitekttegnede villa i forskudte plan med carport/udhus.
Opført i 1980 i røde sten med ensidig taghældning og spændende planløsning i forskudte plan – 145 m2 boligareal samt 100 m2 kælder/underetage.

·Flotte nye 60x60 cm gennemgående klinkegulve
·Indvendige hvide fyldningsdøre
·Fuldspartlede gipslofter med LED spots
·Helt nye elinstallationer
·Flot nyt hvidt samtalekøkken fra 2019 med komplette integrerede hvidevarer i åben forbindelse med en drøm af en stor spisestue/alrum med trappe til underetage og soveafdeling samt udgang til stor fliseterrasse med udvendig pejs og komplet ugeneret lukket have.
·Entré og overdækket indgangsparti
·Stort børneværelse med washed oak klinker og adgang til eget flisebad/toilet med muret bruseniche
·Endvidere forskudt forældreafdeling indeholdende pejsestue med muret åben pejs, forældresoveværelse med skabsvæg med skydelåger og eget flisebad/toilet med muret bruseniche
·Endelig forskudt underetage indeholdende bryggers med vaskesøjle og naturgasfyr fra 2019, teknik/depotrum, stort disponibelt rum og meget stort flisebad/toilet samt nedgang til gildestue og depotrum

Her får du super beliggenhed og en gedigen og velbygget villa med flot arkitektur og tidssvarende rammer til hele familien.

Stephan Larsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering