SL20160
Erhverv / Bolig
+ -

Lille Tårnbyvej 6, Ll Tårnby, 4652 Hårlev

Fortids charme og fremtidens muligheder

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
82 m2
3
637 m2
2
1848
SL20160
E
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Forestil dig et sted, hvor tiden tager en pause, hvor de pudsede facader på det gamle bondehus fra 1848 hvisker historier fra en svunden tid, og bærbuskene synger en sommermelodi.
 
Dette er ikke kun et hus, det er et hjem, skjult dybt i hjertet af en lille landsby, en kort cykeltur fra Hårlevs pulserende byliv.  
 
Gå over tærsklen til en verden af ​​rustik romantik. Et hyggeligt landkøkken indbyder til morgendagens forberedelser ved daggry, mens spisepladsen er rammen om familiefortællinger og latter. Lavloftet stue, prydet med stolte synlige loftsbjælker, fremkalder billeder af lune aftener ved ilden. Oppe i første sal, to charmerende værelser hviler under hjemmets tag, mens et uudnyttet loftsrum rummer en verden af ​​muligheder. Et sted hvor drømme kan blomstre, og dit præg kan gøre en forskel.  
Udenfor lokker den frodige have, et tableau af moden frugt og dufte, mens den overdækkede terrasse inviterer til eftermiddagste og gode samtaler. En garage og et drivhus fuldender billedet af dette idylliske hjem, der bare venter på at blive genopdaget og elsket.  
 
Ja, det gamle bondehus trænger til noget modernisering, men det er også her, mulighederne ligger. Her har du chancen for at vække det til live og lade din egen historie folde sig ud. Og når alt kommer til alt, er det netop det, der vækker mavefornemmelsen - følelsen af at være hjemme.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning