Menu

Klinteparken 7
2690 Karlslunde

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:8.850.000
Ejerudgift pr. md.9.083
Boligareal125m²
Kælder166m²
Rum6
Grund2.543m²
Antal Plan2
Byggeår1946
Sagsnr.TN40013
Energimærke

238 m2 charme og komfort i første række

På 2.543 m2 højt liggende parklignende strandgrund i 1. række til vandet ligger denne spændende liebhaverejendom i to etager. Delvis fuldmuret med udvendig cedertræsbeklædning, indvendige filsede murstensvægge, granit- og Mehrbau parketgulve med gulvvarme i underetagen, to elegante hvide Invita samtalekøkkener med integrerede hvidevarer og to elegante granitbadeværelser.

Underetagen på 166 m2, hvoraf kun 33 m2 er officiel beboelse, indeholder entré med diagonalklinker, gæstetoilet/bad med muret bruseniche og indmuret vaskesøjle, 4 disponible rum, det ene med franske døre til terrasse og det andet med franske døre til haven og skabsindbygget naturgasfyr. Endvidere fjernsynsstue og elegant hvidt samtalekøkken med kogehalvø i åben forbindelse med meget stor spisestue med trappe til overetagen og franske døre til læ terrasse med klinker og el markise.

Overetagen på 92 m2 er indrettet med egen indgang og indeholder stor udsigtsstue med skydedør til skøn stor udsigtsterrasse imod vandet med granitfliser samt elegant åbent samtalekøkken, soveværelse, entré med ovenlys og egen indgang, børneværelse i forskudt plan med ovenlys samt granitbad/toilet med muret bruseniche og ekstra indmuret vaskesøjle.

Meget flot anlagt grund med rådhusbelægninger og høje træer samt nedgang til skøn stor 50 meter bred sandstrand.
Her får du panoramaudsigt og høj komfort samt en spændende og utraditionel ejendom i første række til vandet - velegnet til den pladskrævende familie eller til to generationer under samme tag.

Thomas Daniel Nielsen
Salg & vurdering
Vurderingsspecialist for Totalkredit

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering