TN40073
Erhverv / Bolig
+ -

Engparken 20, 2690 Karlslunde

Pænt og præsentabel kædevilla i ét plan!

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
90 m2
3
500 m2
1
1964
TN40073
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Med rolig og naturskøn beliggenhed på lukket vej i børnevenligt kvarter ud til de fredede arealer ved Karlstrup Mose - i gåafstand til stranden, indkøb, skole og børneinstitutioner - ligger denne meget flot istandsatte rødstenskædevilla i ét plan med carport, udhus samt ugeneret overdækket terrasse.
På flot anlagt ugeneret grund med elegant lukket forgård og store terrassearealer med belægning i 50X50 fliser - gennemmoderniseret fra A til Z med badeværelse, moderniseret spisekøkken og bryggers, stålhældningstag, radiatorer m.m.
Indenfor møder vi vindfang med flot gulv, entré med plads til at hænge overtøjet, soveværelse med skabe til tøjopbevaring, børne/gæsteværelse samt flot flisebad/toilet med gulvvarme, samt stor bruseniche og skabsindbygget vask.
Endvidere bryggers/fyrrum med klinker og naturgasfyr, hyggeligt spisekøkken med komplette hvidevarer samt stort alrum, hvor man i dag har både spiseplads og dagligstue i ét.
Her får du et rigtig fint hus i fin stand med masser af miljø og atmosfære, samt en beliggenhed du ikke får meget bedre.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning