TN40139
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Engsvinget 9, 2680 Solrød Strand

268 m2 med udsigt over Køge bugt fra 1. sal!

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
8.995.000
4.949
268 m2
8
1058 m2
2
1973
TN40139
A2010

Kontakt Thomas Daniel Nielsen
på telefon: 2620 5615

Thomas Daniel Nielsen
Salg & vurdering Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Jeres nye hjem byder på hele 268m2, udsigt til vandet fra hele 1. salen og med en gennemgående stil og valg af materialevalg som sjældent ses brugt, hvis ikke det er nybyg.

I et lidt større perspektiv flytter I ind i et fuldstændig nyrenoveret hus, som har fået alt hvad der har kunne tænkes ind i både planløsning og materialevalg.

Fra huset har I kort vej til både skole, børnehave, foreningsliv og byens fine indkøbsmuligheder, så I er altså tæt på alle hverdagens fornødenheder. Derudover er der god infrastruktur, som gør det nemt at pendle til de større byer, da S-toget ligeledes ligger blot få minutter væk på gåben.

Når I vender hjem til Engsvinget 9, bliver I mødt af fred, ro og flot natur, og i de skønne rammer har huset ligget siden 1973.
Her er tale om en flot 1,5 plans villa med en planløsning, der er som skræddersyet til børnefamilien og det vil I straks opleve, når I bevæger jer gennem huset, hvor de 268 m2 folder sig ud med en perfekt planløsning. Boligen præsenterer sig super flot, nyistandsat, lækre og eksklusive materialevalg samt energioptimeret hvilket har sikret et energimærke som hedder A2010 og man kan tydeligt fornemme at vi her har med et hus som er blevet kreset om, fra start til slut.

I husets ene ende kan I træde indenfor til et stort bryggers, som giver adgang til husets hjerterum, netop køkken/alrummet. Her mærker man tydeligt at det er husets hjerterum, da det naturligt vil favne både venner og familie. Køkkenet er et kapitel for sig, her har man mulighed for at prøve kræfterne af som Masterchef i eget køkken.
Køkkenet er af mærket Svane, flotte fronter i massiv eg, funktionel og brugbar bordplade som kan holde til det hele, eksklusive hårde hvidevarer samt Quooker. Handler drømmen om at udleve et kapitel som Sommelier har man ligeledes 2 store vinkøleskabe, hvilket sikrer at vinen bliver opbevaret og serveret ved den rette temperatur, alt imens børnene hygger sig i den integrerede alkove.
Fra køkkenet har man adgang til fordelingsgang, hvor vi ligeledes finder husets gæstetoilet. For enden af fordelingsgangen har man adgang til husets separate forældreafdeling med tilhørende stort walk-in closet samt forældrebadeværelse med både badekar og brus.
Selv her skinner den høje kvalitet gennem, da man har fået monteret eksklusive Vola indbygningarmaturer i poleret messing, flotte og tidsløse klinker samt Unidrain afløb.

Fra fordelingsgangen har vi adgang til trappen som fører til husets 1. sal, hvor vi møder et stort aktivtetsrum for hele familien samt hele tre værelser og tilhørende badeværelse, ligeledes lavet i samme gennemgående stil med forældrebadeværelset. Fra de to ud af tre værelser på 1. sal har man udsigt over den smukke Køge Bugt.

Til huset har man naturligvis et fantastisk haveanlæg som sikrer at der er plads til boldspil men ikke mindst en 95m2 stor træterrase som sikrer at der er plads til selv det større arrangement. Fra terrassen har man et godt overblik over haven samt udkig til indkørslen, hvor bilerne kan holde trygt under den dobbelte carport, udført i galvaniseret stål.

Huset bør absolut opleves på en personlig fremvisning.

Velkommen på Engsvinget 9!

Engsvinget 9, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning