Moderne livsstil og familieliv smelter sammen - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Litorinaparken 80, 2680 Solrød Strand

Moderne livsstil og familieliv smelter sammen

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
112 m2
4
187 m2
2
1974
CM22037
B
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Dette indflytningsklare, toetagers rækkehus byder velkommen med sit nye køkken og attraktive placering i en børnevenlig bebyggelse. Moderne livsstil og familiens komfort mødes her i en  harmonisk balance.
 
Haven selv er nem at have med at gøre. Sydvendt, lukket og ugenert, med en stor overdækket træterrasse og en fin græsplæne, tilbyder den et frirum for afslapning og leg. Den lukkede, flisebelagte forhave, udhuset og dobbelt carporten med el-ladestik gør denne ejendom både praktisk og attraktiv.Bebyggelsen er en drøm for børnefamilier. Store grønne områder og legepladser sikrer, at de små har rig mulighed for udendørs eventyr.
 
Hjemmets hjerte er uden tvivl det nye, lækre spisekøkken. Med et stort vinduesparti og skydedørsparti til forhaven, bader det køkkenet i naturligt lys og skaber et rum, hvor familien kan samles og nyde livets små øjeblikke. Opholdsstuen, med sine store glaspartier, inviterer solen indenfor og giver en direkte forbindelse til den fine have. På første sal finder man de lyse, indbydende værelser, herunder et meget stort forældresoveværelse med skabsvæg – oprindeligt to værelser. Et fint flisebadeværelse med glasbruseniche og skabsindbygget vask fuldender etagen med stil og funktionalitet. Den energirigtige fjernvarme og nyere vedligeholdelsesfrie lavenergivinduer sørger for bæredygtig komfort året rundt.
 
Når du træder ind i dette hjem, føler du straks en mavefornemmelse af, at dette er stedet, hvor moderne livsstil og familieliv smelter sammen i perfekt harmoni.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning