Øjeblikke af ren lykke og nordisk stil - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Lykkesholm 38, 2690 Karlslunde

Øjeblikke af ren lykke og nordisk stil

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.995.000
3.903
181 m2
6
750 m2
1
1975
JG40211
C

Kontakt Jens Grønbo
på telefon: 6177 9242

Jens Grønbo
Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Tonen er slået an i denne lyse, velholdte, og gennemmoderniserede børnefamilievilla. Med masser af plads og et skønt lysindfald overalt, træder den ny nordiske stil virkelig i karakter - flot, lyst og lækkert. Intet mindre end 181 etagemeter i ét plan venter på dig.
 
Ved indgangen møder du en dobbelt carport, der generøst skænker læ til et hyggeligt lille bod- og stoleområde. Et isoleret udhus sidder parat til hobbyprojekter, mens en indbydende græsplæne venter på barnlige fodtrin. Solens stråler kan fanges fra udestuen med termotag eller på den rummelige fliseterrasse, der inviterer til solrige stunder i familiens skød.
 
Huset er komplet gennemmoderniseret i det seneste årti. Store lyse rum med fint lysindfald prydes af en ny pillebrændeovn og luft-til-luft varmepumpe/aircondition, som sikrer en behagelig temperatur året rundt. En veludtænkt værelsessektion gør denne villa ideel for børnefamilien; forældresoveværelset med panoramiske vinduer og en privat udgang til terrassen.  Herinde åbner en dør sig også til badeværelse, hvor ny nordisk design blander sig med luksus: gulvvarme, en glasbrusekrog og en skabsindbygget vask. Et andet badeværelse, ligeledes moderniseret i samme flotte stil, betjener resten af hjemmet. Boligens omdrejningspunkt, den skønne, store spisestue/alrum/køkken med karnap og stilfuldt samtalekøkken i nordisk stil med  grebsfri Kvik skuffeelementer byder på plads til barstole, så alle kan samles under madlavningen. Et praktisk viktualierum tilføjer et strejf af luksus. Fra køkken/alrum/spisestuen er der delvis åben forbindelse til den meget rummelige opholdsstue, hvor en flot brændeovn og akustikvæg skaber en hyggelig atmosfære. Karnap og direkte adgang til udestuen og terrassen fuldender billedet.
 
Villaen indfanger essensen af øjeblikke af ren lykke og nordisk stil. Et hjem, hvor din mavefornemmelse bekræfter, at dette er stedet, hvor lykke bor.

Lykkesholm 38, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning