Dit luksuriøse strandnære tilflugtssted - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Firkløvervej 2, 2670 Greve

Dit luksuriøse strandnære tilflugtssted

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.995.000
6.922
169 m2
70 m2
4
906 m2
1
1969
JG40245
C

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

I harmonien mellem smagfuld indretning og kompromisløs kvalitet opdager du denne luksuriøse bolig. Dit tilflugtssted tæt ved vandet. Med sine 239 kvadratmeter, hvoraf de 70 er en imødekommende underetage/kælder, indbyder den til et liv ud over det sædvanlige.
 
Kun få skridt fra din dør, og dine fødder vil møde det bløde sand og det indbydende klare vand. En charmerende lille sti giver adgang til privat strandliv og fredfyldte naturoplevelser.  Terrassemiljø i ædeltræ, vendt mod syd, bliver hjemmets samlingspunkt, hvor solen kan nydes fra morgen til aften, og hverdagens stress smelter bort. En elegant indkørsel med flisebelægning og en flot trappe i ædeltræ leder op til boligens hoveddør, omgivet af velplejet beplantning, der er med til at understreger hjemmets smagfulde ydre. På en kort, behagelig gåtur finder du S-toget og Holmagerskolen, hvilket gør hverdagen enkel og bekvem.
 
Ejendommen afslører sin ekstraordinære kvalitet, de smukke gulve strækker sig gennem hvert rum og skaber en følelse af sammenhæng og rummelighed. Et åbent opholdsrum favner stue, spisestue og køkken i en indbydende helhed, med store skydedøre, der forbinder indre og ydre rum. En stilfuld brændeovn og et luksuriøst HTH samtalekøkken i sortbejdset eg fuldender dette hjertens rum. En køkken-ø og indbydende granitbordplade byder op til samvær, mens Quooker-hanen og de elegante vægfliser skaber en fuldendt æstetisk oplevelse. Her er hver en detalje nøje overvejet for at opfylde drømme om et perfekt køkken. Privatlivet værnes der om i de adskilte forældre- og børneafdelinger, hvoraf forældresoveværelset byder på et garderoberum og et luksusbadeværelse med fritstående badekar og muret bruseniche, designet til velvære. I børneafdelingen finder man et flot badeværelse, designet med en nordisk, ren stil. Det inviterer til velvære og morgenrutiner uden trængsel.Underetagen rummer yderligere muligheder, perfekt til teenagere eller hobbyrum.
 
I dette luksuriøse strandnære hjem vil din mavefornemmelse bekræfte, at du har fundet dit ideelle tilflugtssted.

Firkløvervej 2, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning