Muligheder åbner sig på Hovedgaden - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Hovedgaden 17A, 2690 Karlslunde

Muligheder åbner sig på Hovedgaden

Fakta om denne ejendom

Type:
Årlig leje:
Årlig leje pr. m2:
Depositum:
Driftsudgifter:
Samlet areal:
Sagsnr.:
Butik
143.990
1.190
71.995
-
121 m2
JH750104

Kontakt Julie Hindsgaul Hansen
på telefon: 4162 2000

Julie Hindsgaul Hansen
Ejendomsmægler MDE & Diplomvaluar

BOLIGBESKRIVELSE

Midt i  Karlslunde Landsby, på den livlige Hovedgaden, finder du et erhvervslejemål, der byder på 121 m2 af ren mulighed. Med sin markante placering er lejemålet et oplagt valg for den visionære forretningsdrivende. 
 
Her hvor gadekæret spejler sig i kirkevinduerne og fællesskabet blomstrer, venter en unik chance for at blive en del af lokalsamfundets puls. Beliggenheden er ideel, tæt på dagligvarehandel, skole og ridecenter, hvilket sikrer en konstant strøm af lokale såvel som besøgende. Til lejemålet hører en fast parkeringsplads, der tilføjer nem tilgængelighed.
 
Lejemålet har hidtil været hjem for en velbesøgt restaurant/take-away, kendt for sin pizza, sit køkken og hyggelige atmosfære, men potentialet strækker sig langt videre. Med plads til siddende gæster, et rummeligt køkken, og både gæste- og personalefaciliteter, åbner lejemålet dørene for en mangfoldighed af erhvervsdrømme - fra caféer til specialbutikker. For den interesserede lejer, er der mulighed for at købe et fuldt udstyret køkken fra den nuværende lejer, en detalje der kan gøre overgangen til nye begyndelser endnu nemmere. 
 
Selvom lejemålet tidligere har summet af liv som en populær restaurant/take-away, rummer dets vægge potentialet til at favne en bred vifte af erhverv. Fra boutique og galleri til kontor og klinik – mulighederne er så mangfoldige som dine drømme. 
 
Med denne adresse får du mere end blot en erhvervslokation, du får en mavefornemmelse af, at her på Hovedgaden, ligger fremtidens succes.

Hovedgaden 17A, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning