Slip drømmen fri tæt ved vandet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Brinken 63, Strøby Egede, 4600 Køge

Slip drømmen fri tæt ved vandet

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Fritidsbolig
2.395.000
2.840
45 m2
3
802 m2
1
1986
JK60132

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Din fremtid tager form her, hvor du får muligheden for at realisere drømmen om et sommerhus eller potentialet for en helårsbyggegrund, begge dele byder sig til lige her. Dette sted er din chance for at skabe et ekslusivt helle, omfavnet af naturens ro og havets nære tilstedeværelse.
 
Kun 100 meter fra din dør ligger stranden, indbydende med sit klare vand og fælles strandstykke, komplet med en charmerende badebro. Forestil dig livet her, hvor årstidernes skiften kun tilføjer nye dimensioner til dit hjem, fra sommerdage under solens kærtegn til vintermorgener i frostklar luft. På denne højt beliggende grund finder du fred og ro. En stor solbeskinnet træterrasse indbyder til afslapning og samvær, mens carporten, det praktiske udhus, og det charmerende anneks med sin overdækkede terrasse tilføjer ekstra lag af hygge til dette idylliske sted.Du har gåafstand til Strøby Egede, en by der charmerer med sit lokalsamfund, indkøb, skole, børneinstutioner og naturrige omgivelser. Med Køge kun en kort køretur væk, er du aldrig langt fra byens pulserende liv, shoppingmuligheder og kulturelle tilbud, hvilket gør denne beliggenhed til det perfekte udgangspunkt for både det rolige og det aktive liv.
 
Du har mulighed for at opføre dit drømmehus på denne helårsgrund eller beholde det hyggelige sommerhus. Uanset hvad du vælger, så åbner dette sted døren til en livsstil, hvor havets ro og naturens skønhed bliver en integreret del af din hverdag.
 
Sommerhuset med den  isolerede udestue, er en hyldest til det klassiske sommerhus med moderne komfort. Den lyse udestue med sine glaspartier og franske døre fører dig direkte ud til naturens skønhed. Det åbne køkken er i hjertet af hjemmet, perfekt til samvær, mens det hyggelige spise- og opholdsområde indbyder til stunder af ro. To fredfyldte værelser lover ro og søvnens sødme. Et veludstyret flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche tilføjer en følelse af daglig luksus. 
 
Dette sted vækker en mavefornemmelse, der taler til hjertet – en bekræftelse på, at en livsstil tæt ved vandet ikke kun er en drøm, men en opnåelig virkelighed.

Brinken 63, Strøby Egede, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning