Velbevaret familieidyl i klassisk parcelhus - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Nørrevang 69, 2670 Greve

Velbevaret familieidyl i klassisk parcelhus

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
169 m2
6
784 m2
1
1971
MD30313
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i denne klassiske, arkitekttegnede villa i Greve, en perle af håndværksmæssig finesse og praktisk elegance. Med kun én ejer siden opførelsen, står hjemmet som et eksempel på tidløs skønhed, hvor oprindeligt design smelter sammen med en imponerende vedligeholdelse.
 
Haven er en lukket oase, hvor frodig beplantning og majestætiske træer omfavner både formiddagssolens terrasse og den sydvendte fliseterrasse. Her er plads til leg, afslapning og familiesamvær under åben himmel. Med en muret integreret carport og en ekstra carport, er der også tænkt på familiens køretøjer. Den store græsplæne er som skabt til børnenes boldspil og udendørs leg, og beliggenheden i Greves hjerte understreger ejendommens børnevenlige natur.
 
Indenfor i de 169 etagemeter, åbner hjemmet sig med en rummelig og lys opholdsstue i vinkel. En åben muret pejs tilfører stuen karakter og hygge, mens det originale køkken med serveringslem til den store spisestue vidner om hjemmets gennemtænkte design. Med gulvvarme i både flisebadeværelset, der har både bruseniche og badekar, og gæstebadeværelset, er komforten sikret. Gode værelser, alle med indbyggede skabe venter på at blive fyldt med liv og latter. Smukke fletparketgulve strækker sig gennem hele hjemmet.
 
Her, i denne velbevarede familieidyl, hvor tradition og nutidigt liv går hånd i hånd, vil din mavefornemmelse bekræfte, at dette er det ideelle sted for din families vækst og lykke.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning