174 m2 komplet nyrenoveret og bæredygtig etplansvilla - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Tofteholmen 37, 2690 Karlslunde

Flot bæredygtig drøm i Karlslunde Landsby

Åbent hus

Søndag den 16. juni
kl. 10:15

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.995.000
2.878
138 m2
4
900 m2
1
1976
MD30327
A2010

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Genfødt med en vision om bæredygtighed og moderne komfort, fremstår denne villa nu som en realiseret drøm om nutidig livsstil i Karlslunde Landsbys hyggelige omgivelser.
 
Karlslunde Landsbys hjerte slår i takt med hverdagens ro, hvor kirkeklokker, gadekær, skole og det lokale supermarked skaber en følelse af fællesskab og nærhed. Den indbydende indkørsel med rådhusbelægning fører dig til den nyopførte carport og videre til en terrasse, der lover solrige dage i gode venners lag. En rummelig græsplæne inviterer til leg og liv, mens den nybyggede udestue og den smukke træterrasse tilbyder pladser i første række til årstidernes skiften. Dertil kommer et nyt anneks, der tilføjer endnu et lag af muligheder, perfekt til kreative projekter eller som en fredfyldt retræte.
 
Opholdsstuen, med sine store vinduespartier fra gulv til loft, baner vej for naturligt lys og skaber en følelse af rummelighed og åbenhed. Det samtalevenlige køkken, i smuk sort struktur eg fra Kitchn, ligger i åben forbindelse med spiseområdet og alrummet, hvor samtaler flyder frit mellem madlavning og måltider. Det store klinkebelagte rum, med sit generøse glasparti, inviterer udenfor velkommen indenfor.  Den skønne udestue forlænge årstiderne. Her hvor grænsen mellem ude og inde viskes naturligt væk. Hjemmets private sfærer byder på lyse, indbydende værelser og et veludstyret badeværelse med en moderne glasbruseniche, suppleret af et gæstetoilet i samme gennemtænkte stil. Hver krog af hjemmet er præget af nøje omsorg for detaljen. Denne æstetiske sans suppleres af hjemmets dybe forpligtelse til bæredygtighed, som kommer til udtryk gennem avancerede løsninger såsom den energirigtige luft-til-vand varmepumpe, effektive solcelleanlæg, og lavenergivinduer. Sammen med de nye el-, vand- og varmeinstallationer samt en nedgravet regnvandstank, bidrager disse elementer til en energieffektiv og miljøbevidst hverdag.
 
I denne flotte, bæredygtige drøm i Karlslunde Landsby vil din mavefornemmelse bekræfte, at du er hjemme.

Tofteholmen 37, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning