Dans med lyset i parcelhuset - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Storebjerg 30, 2670 Greve

Dans med lyset i parcelhuset

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.650.000
3.025
117 m2
4
750 m2
1
1968
MD30337
D

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Under Johan Christiansens signatur udfolder dette klassiske parcelhus sig, en hyldest til dansk design og håndværkstradition. Villaen, der er udført i ét plan, byder på en unik kombination af klassisk parcelhusstil og moderne bekvemmeligheder. Mahognivinduer og -døre sætter en smuk ramme for de store, lysindfangede rum, hver med sin egen direkte adgang til haven. 
 
Beliggenheden i det børnevenlige Hundigegårdskvarter sikrer, at alt hvad hjertet begærer er indenfor gåafstand. Den flisebelagte indkørsel fører op til en muret garage, der lover plads til både bil og hobbyprojekter. Den skulpturelle have er en hyldest til det grønne liv med velanlagte højbede og frodig beplantning, der indrammes af solrige terrasser og en rummelig udestue.
 
Villaens indre byder på gulvvarme og et avanceret ventilationsanlæg for optimalt indeklima, mens fuldspartlede gipslofter med indbygningsspot understreger en moderne æstetik. Storevinduespartier hele vejen igennem får lyset til at danse ind. Spise- og opholdsstue forenes i et åbent og indbydende rum, hvor familiemåltider og afslapning smelter sammen. Centralt i dette rum bidrager en brændeovn til hygge og varme, og skaber den perfekte atmosfære for både hverdag og sociale sammenkomster. Herfra er der åben forbindelse til det velholdte, hvide samtalekøkken, centreret omkring en rummelig køkken-ø. To lyse badeværelser med brusenicher bidrager til villaens luftige atmosfære, akkompagneret af velproportionerede værelser, der afrunder boligens indbydende indre.
 
I det øjeblik du træder ind, hvisker din mavefornemmelse, at du er hjemme. Dans med lyset i  parcelhuset  bliver ikke blot en overskrift, men en følt realitet.

Storebjerg 30, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning