Den ultimative bolig & erhvervskombination - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Industrivænget 23, 4622 Havdrup

Den ultimative bolig & erhvervskombination

Solgt

Fakta om denne ejendom

Type:
Samlet areal:
Grund:
Sagsnr.:
Kombineret
1626 m2
3605 m2
ML70092
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Velkommen til den ultimative bolig & erhvervskombination, hvor dine drømme og forretning bliver til virkelighed. Denne forbløffende ejendom forener bolig med et imponerende erhvervsområde på en 3.605 m2 betagende grund.
 
Grib chancen for at opfylde dine forretningseventyr med det fine udlejningspotentiale, som denne ejendom har at tilbyde. Den kan med fordel erhverves som en investeringsejendom, der vil sikre dig et succesfuldt og givende fremtid.
 
Træd ind i 110 kvadratmeter bolig, hvor livet og arbejdet flyder i perfekt symbiose. Et lysende opholdsrum inviterer dig ud til en træterrasse og en overdækket balkon, mens du ser verden foran dig. I spisestue/alrummet, med sin runde murede halvmur, skabes en kreativ atmosfære, hvor privatliv og forretning mødes i perfekt harmoni. Soveværelset byder på en balkonudsigt og et raffineret flisebadeværelse, der bliver dit eget tilflugtssted. Dyk ned i den tørre, høje kælder, hvor klinkegulvene skjuler en skattekiste af kreativitet. To store disponible rum, et flisebadeværelse med bruseniche, et bryggersrum og en betagende gildestue med træterrasse venter dig her.
 
Erhvervsdelen, der strækker sig over imponerende 1.516 kvadratmeter, giver næring til dine forretningseventyr. En isoleret produktions-/lagerhal med betonelementer og eternittag skaber rammen for dit erhvervsimperium. Her skjuler sig værkstedskontorer, en administration med et veludstyret elementkøkken og et forråd af depotrum. Fem stålhaller og en overdækket værksted bidrager til at udfolde dit potentiale.
 
Denne ejendom er ikke bare en fusion af mursten; det er inkarnationen af drømme og forretning i ét. Her skaber du dit livs bolig- og erhvervskombination, og mavefornemmelsen fortæller dig, at dette er begyndelsen på noget utroligt. Grip chancen og lad dig forføre af den ultimative bolig & erhvervskombination, hvor drømme og forretning mødes i et enestående harmonisk samspil.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning