Den perfekte balance, hvor drømme realiseres - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Håndværkervænget 12, 2670 Greve

Den perfekte balance, hvor drømme realiseres

Fakta om denne ejendom

Type:
Årlig lejeindtægt:
Kontantpris:
Afkast i %:
Årlig leje pr. m2: Samlet areal:
Grund:
Sagsnr.:
Kombineret
0
3.995.000
-0,43
0
321 m2
897 m2
ML700993

Kontakt Julie Hindsgaul Hansen
på telefon: 4162 2000

Julie Hindsgaul Hansen
Ejendomsmægler MDE & Diplomvaluar

BOLIGBESKRIVELSE

Velkommen til et harmonisk samspil mellem hjem og erhverv. Denne rustikke bolig/erhvervsejendom opført af Lind & Risør i  rustikke kvalitetsmaterialer beliggende i den rolige og centrale "Håndværkerbyen". Her kombineres det bedste af begge verdener med masser af erhvervsmuligheder samt rolig boligområde.  
 
Træd ind i en verden af potentiale, hvor den perfekte balance mellem bolig og erhverv giver dig mulighed for at realisere dine drømme og udleve dine kreative ambitioner. Denne ejendom er mere end blot sten og mur; den repræsenterer en legende legeplads for dine idéer og din erhvervsmæssige fremtid.Gennem en fin flisebelagt indkørsel med en praktisk carport introduceres du til ejendommen, hvor en ugenert have med frodig beplantning og solbeskinnede fliseterrasse byder velkommen til øjeblikke af ro og afslapning.  
 
På hele 321 kvadratmeter kan du skabe den perfekte balance mellem familieliv og erhvervseventyr. Med hele 125 kvadratmeter erhvervsareal til din rådighed, er der intet, der begrænser din kreativitet og dine drømme. Tidligere anvendt som væveskole, giver ejendommen dig et alsidigt rum, der blot venter på at blive omdannet til din skræddersyede virkelighed.  En diskret indgang til erhvervsdelen tilbyder muligheden for at adskille arbejde og privatliv, mens gode parkeringsforhold gør livet lettere for dig og dine kunder.Træd ind i den rustikke entré/trappehall med klinker, hvorfra en god fornemmelse følger dig igennem huset. Fra første sal byder den sydvendte balkon på inspirerende udsigt, og det velholdte Tvis-køkken giver fornemmelsen af hjemlig elegance. Den store opholdsstue glasparti i hele gavle, loft til kip og fransk altan spreder lys og luft. Forældresoveværelset samt badeværelset med bruseniche. Alt i ejendommen  er holdt i en rustik og gedigen stil. 
 
Her, i den perfekte balance mellem bolig og erhverv, kan dine drømme forvandles til virkelighed. Lad mavefornemmelsen guide dig, og tag det næste skridt mod at realisere dit potentiale. Book en besigtigelse i dag, og oplev selv de utallige muligheder, som denne enestående ejendom har.

Håndværkervænget 12, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning