Når solen skinner på mulighederne - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Solvangsvej 7, 4681 Herfølge

Når solen skinner på mulighederne

Fakta om denne ejendom

Type:
Årlig lejeindtægt:
Kontantpris:
Afkast i %:
Årlig leje pr. m2: Samlet areal:
Grund:
Sagsnr.:
Industri/Logistik
0
7.995.000
-0,84
0
2952 m2
6422 m2
ML70108

Kontakt Julie Hindsgaul Hansen
på telefon: 4162 2000

Julie Hindsgaul Hansen
Ejendomsmægler MDE & Diplomvaluar

BOLIGBESKRIVELSE

I Herfølges pulserende erhvervshjerte finder du en ejendom, hvor potentialet rækker lige så langt som solens stråler på en klar dag. Med en beliggenhed, der sikrer let adgang for både medarbejdere og transport, står denne produktions- og lagerejendom klar til at favne dine ambitioner. 
 
Spredt over et enkelt, men imponerende plan, folder de 2.952 m2 erhvervsareal sig ud på en rummelig 6.422 m2 grund. Det er et sted, der både rummer historien i sine mure fra 1966 og potentialet for fremtidens succeser. Den naturlige gasopvarmede administrationsafdeling, med sine kontorer og mødelokaler, tilbyder et fundament for daglig drift og strategiske beslutninger. De tilstødende lager- og produktionshaller med deres praktiske porte og omfattende lagerplads, inviterer til effektivitet og vækst. 
 
Selvom ejendommen bærer præg af tiderne og kalder på en kærlig hånd, er det netop her, muligheden for transformation ligger gemt. Uanset om du ser potentiale i en istandsættelse eller drømmer om at opføre dit helt eget domicil på denne velplacerede grund, åbner ejendommen dørene for et utal af fremtidsvisioner.
 
Her, hvor solen skinner på mulighederne, åbner der sig en erhvervsverden fuld af potentiale, klar til at vække en mavefornemmelse af nye begyndelser.

Solvangsvej 7, 4681 Herfølge

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning