Livsstil og lederskab i landlige rammer - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Rengevej 11, Renge, 4660 Store Heddinge

Velholdt bolig- og erhvervsejendom med unik kombination af landlig charme og moderne bekvemmeligheder

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.500.000
3.182
306 m2
9
2819 m2
2
1927
ML70110
C

Kontakt Julie Hindsgaul Hansen
på telefon: 4162 2000

Julie Hindsgaul Hansen
Ejendomsmægler MDE & Diplomvaluar

BOLIGBESKRIVELSE

I Renge finder du en charmerende ejendom, der kombinerer landlig idyl og moderne bekvemmeligheder. Ejendommen på en 2.810 m² grund omfatter et boligareal på 306 m² og et erhvervsareal på 955 m², ideel til både familiebolig og erhverv. 
 
Boligdelen er blevet forbedret i 2021. Køkken-alrummet, ombygget fra en udestue, har nu et tidløst Designa køkken med moderne hårde hvidevarer. Nye klinkegulve med gulvvarme er lagt i stueetagen. Gangen og bryggerset har fået nye klinker, lofter med spotbelysning, skabe og et bruseafsnit. 
 
Udendørs er der Eternittage på både hal og bolig, og facaden er renoveret. En luft/vand varmepumpe og nye invertere til solcelleanlægget sikrer energieffektivitet. Førstesalen har en vinkelstue hvor et Vordingborgkøkken står i centrum, to værelser og et badeværelse. En vestvendt balkon giver udsigt over markerne. 
 
Erhvervsdelen på 955 m² består af tre store haller, kontorer og et frokostområde med tekøkken, toilet og bad. Området har tidligere været brugt til maskinværksted og tømrervirksomhed og er klar til nye erhvervseventyr. Denne ejendom tilbyder en unik kombination af livsstil og erhverv i landlige rammer, med ro og moderne faciliteter i skøn harmoni. Erhvervsdelen af ejendommen består af tre store haller med porte og med diverse anvendelsesmuligheder, kontorfaciliteter og et hyggeligt frokostområde med tekøkken, der alle tilfører en dimension af fleksibilitet og potentiale. Den overdækkede del af erhvervsarealet, tidligere brugt til maskinværksted og tømrervirksomhed, står klar til nye erhvervseventyr. 
 
Denne ejendom udstråler essensen af livsstil og lederskab i landlige rammer, hvor den landlige ro fusionerer med hjemmets hjertevarme, og skaber en mavefornemmelse af noget unikt og ekstraordinært.

Rengevej 11, Renge, 4660 Store Heddinge

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning