246 m2 arkitekttegnet bindingsværksidyl fra 1968/71 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Himlingøje Bygade 1, Himlingøje, 4652 Hårlev

Hvor himlen kysser bindingsværkets charme

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
246 m2
9
1133 m2
2
1968
MO50254
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Når vejen tager en malerisk svingning, åbner en idyllisk scene sig, der synes som et kapitel fra en Morten Koch film: en smuk helt unik arkitekttegnet liebhaverbolig.
 
Himlingøje byder velkommen med sine charmerende bindingsværkshuse og landsbyens kerne – kirken og det pittoreske gadekær. Fortiden hvisker her, med rødder, der går langt tilbage til dengang da høvdingen Himlinge skabte sit fodfæste. Denne have vil være et sted for drømmende øjeblikke. Gamle træer fortæller historier, mens den fine te-pavillon kigger over på den solvarmeopvarmede swimmingpool. Her, under den åbne himmel, føles det som om himlen kysser hver eneste blad og blomst, og familietid her er ægte og uforglemmelig. En vestvendt fliseterrasse og volierer giver mere end blot skønhed – det skaber havens hjerte.
 
Når man træder ind, mærkes straks den tidløse charme af robuste plankegulve under fødderne, komplementeret af synlige loftsbjælker, der vidner om håndværksmæssig ekspertise. Huset byder på et elegant badeværelse i en lys, landlig stil med  bruseniche og skabsindbygget vask samt et praktisk og stilfuldt gæstetoilet. Samtalekøkkenet, med sine granitbordplader og sortbejdsede skabselementer, fremstår som husets hjerte. Spisestuen emmer af samvær, mens pejsens varme glød i opholdsstuen indbyder til hyggelige stunder. Ovenpå strømmer dagslyset gennem kvistene, illuminerende rummelige værelser og en ekstra stue med indbygget bar. Indretningens muligheder er legendariske.
 
Dit nye hjem  er mere end blot mursten og bjælker; det er arkitektonisk kunst, familieatmosfære, og den ro, der kommer med at være pakket ind i naturens skønhed. Dette er stedet, hvor hjerte møder hjem, og hvor mavefornemmelse fortæller dig, at du er ankommet; et sted hvor himlen kysser bindingsværkets charme.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning