Udfold livet i nutidige rammer - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Skovdalsvej 13, 4600 Køge

Udfold livet i nutidige rammer

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
109 m2
4
1026 m2
1
1968
MO50275
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Udfold livet i denne 1-plans villa, hvor klassiske gule mursten gemmer på et indre, der er som nyt. En fuldstændig transformation har efterladt hver krog indbydende og opdateret, klar til at byde dig velkommen hjem. 
 
I et fredeligt og afskærmet villakvarter, fremstår denne ejendom som en favorit blandt familier. Kun en kort gå fra stationen. Tæt ved ligger skoler og daginstitutioner som trygge holdepunkter. Ølsemagle Revles grønne områder og bløde sandstrande folder sig ud som naturens gave, alt inden for let rækkevidde. Her er familiens ønsker inden for en arms længde. Haven byder på hyggelige hjørner, herunder et charmerende byggeri i sort træ med brændeskur og vildmarksbad – perfekt til afslappede aftener under stjernerne. Et orangeri tilføjer et strejf af charme, mens den store fliseterrasse er ideel til solrige dage. Carporten kommer med et handy ladestik til elbilen. 
 
Indvendigt afslører smukke sildebensgulve og hvide gipslofter med LED-spots en bolig, hvor hver kvadratmeter er tænkt nøje igennem. Det moderne badeværelse er udstyret med en rummelig muret bruseniche og gulvvarme. Væggene er holdt i varme indbydende nuance. Stuen og spiseområdet i vinkel åbner op mod haven gennem store vinduespartier, og køkkenet i klassisk grå fra Aubo er sømløst integreret med rummet, hvor en brændeovn tilføjer ekstra varme og hygge. Bryggerset fortsætter i samme stil som køkkenet. De velindrettede værelser tilbyder et frirum til både leg og drømme. Fra børneværelserne fyldt med eventyr til det rolige forældresoveværelse. Sammen skaber de en harmonisk ramme for familielivet. 
 
Lad din mavefornemmelse lede dig til et nutidigt hjem, hvor du kan udfolde livet.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning